MyCashflow'n Tuotemainokset-laajennuksen avulla voit integroida verkkokauppasi Google Kauppiaskeskukseen ja markkinoida tuotteitasi Googlen palveluissa.

MyCashflow'n Tuotemainokset-palvelun avulla saat käyttöösi seuraavat toiminnot:

• Verkkokaupan oma Google-tuotesyöte.

Syöte päivittyy automaattisesti, joten tuotetiedot pysyvät itsestään ajan tasalla Googlen palveluissa.

• Google-hakumainokset, Älykkäät Shopping-kampanjat & Display-mainokset.

Älykkäät Shopping-kampanjat ovat Shopping-kampanjoiden ja Display-verkoston uudelleenmarkkinointikampanjan yhdistelmiä, joiden tavoitteena on konversioarvojen, tavoittavuuden ja hintatarjousten optimointi. Kampanjat näkyvät esimerkiksi Google-haussa, Display-verkostossa, YouTubessa ja Gmailissa.

Googlen ohjeissa on lisätietoa Älykkäiden Shopping-kampanjoiden mainostyypeistä.

• Älykkään Shopping-kampanjan luonti ja budjetin määrittäminen verkkokaupan hallintatyökalun avulla.
  • Älykkäiden Shopping-kampanjoiden seuranta verkkokaupan hallintatyökalun avulla.

Lue lisää MyCashflow'n Tuotemainokset-palvelusta.

Hinnoittelu

Laajennus on kuukausimaksullinen, ja Google veloittaa mainosbudjettien kulutuksen erikseen. Jos olet tilannut MyCashflow'lta kasvumarkkinoinnin asiantuntijapalveluja, niiden käytöstä laskutetaan myös erikseen.

Katso hinnat ja palveluehdot..

Saatavuus

Tässä osiossa käydään läpi, miten GoogleFacebook-tuotesyöte tukee eri maita, kieliä ja valuuttoja. Määrittämällä nämä asetukset oikein voit laatia esimerkiksi kohdealueelle parhaiten soveltuvia Google Shopping Facebook-mainoksia.

Syötteen kohdemaat ja kielet

Alla olevasta luettelosta näet, missä maissa voit mainostaa tuotteitasi Älykkäillä Shopping-kampanjoilla GoogleFacebook-tuotesyötettä käyttäen. Mihin tahansa luettelon nimeämään maahan voit kohdentaa englanninkielisen kauppaversion kampanjan, mutta kohdemaasta riippuen tuotesyötteet myös muunkielisistä kauppaversioista voivat olla mahdollisia (vaihtoehtoiset kielet näkyvät kunkin maan kohdalla sulkeissa).Voit kohdentaa syötteen mihin tahansa valittavissa olevaan maahan kauppaversion ja syötteen kielestä riippumatta. Lue lisää tuotesyötteiden käytöstä eri kielillä ja valuutoilla.

• Alankomaat (hollanti)*
  • Australia
  • Belgia (hollanti, ranska)*
  • Espanja (espanja)
  • Irlanti
  • Italia (italia)
  • Itävalta (saksa)*
  • Kreikka
  • Latvia
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Portugali (portugali)
  • Ranska (ranska)
  • Ruotsi (ruotsi)**
  • Saksa (saksa)
  • Slovakia
  • Suomi (suomi, ruotsi)**
  • Tanska (tanska)
  • Viro (viro)

* Myytäviä tuotteita varten on tarjottava kotiinkuljetus.

** Myytäviä tuotteita varten on tarjottava kotiinkuljetus tai toimitus noutopisteeseen.

Jos kauppaversiosi käyttämä kieli mahdollistaa tuotesyötteen useampaan kuin yhteen maahan, voit samalla syötteellä mainostaa tuotteitasi niissä kaikissa. Jos sinulla on esimerkiksi saksankielinen kauppaversio, voit kohdentaa kampanjan Saksan lisäksi myös Itävaltaan.

Jos luettelosta puuttuu kohdemaa tai kieli, josta olet kiinnostunut, ota yhteyttä MyCashflow'n asiakaspalveluun esimerkiksi hallintatyökalun chat-toiminnolla. Voimme selvittää mahdollisuutta laajentaa kieli- ja maatukea.

Syötteen tukemat valuutat

Voit luoda tuotesyötteet verkkokaupan versioille, joiden oletusvaluutta on jokin seuraavista:
  • euro
  • Ruotsin kruunu
  • Tanskan kruunu

Asennus ja käyttöönotto

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Voit käyttää tuotemainoksia vain kauppaversioissa, joilla on voimassa oleva SSL-sertifikaatti.

Tilaa tarvittaessa uusi SSL-sertifikaatti.

Näin otat käyttöön Tuotemainokset-palvelun:

1. Mene verkkokaupan hallintatyökalun sivulle Tili > Laajennukset > Tuotemainokset.
  2. Paina Aktivoi laajennus -painiketta.

Käyttöönottoprosessi alkaa.

3. Kirjaudu sisään Google-tilillä.

Käytä kirjautumiseen Google-tiliä, jolla haluat ylläpitää verkkokaupan Älykkäitä Shopping-kampanjoita.

4. Luo Kauppiaskeskus- ja Google Ads -tilit.

Valitse verkkokaupan versio, jossa haluat aluksi aktivoida tuotemainokset. Myöhemmin voit laajennuksen asetuksia muokkaamalla aktivoida tuotemainokset muissakin verkkokauppasi versioissa.

Laajennuksen toiminta edellyttää, että Google-tililläsi on Pulse247 Oy:n ylläpitämät Google Ads- ja Google Kauppiaskeskus -tilit. Tässä vaiheessa sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Jos tililläsi on jo Ads- ja Kauppiaskeskus-tilit, voit valita ne, jolloin tilit siirtyvät Pulse247 Oy:n ylläpidettäviksi.
    • Jos sinulla ei vielä ole tilejä tai et halua siirtää niiden ylläpitoa Pulse247 Oy:lle, voit antaa MyCashflow'n luoda Google-tilillesi uudet Ads- ja Kauppiaskeskus-tilit laajennuksen käyttöä varten.

Jokaisella verkkokaupan versiolla pitää olla omat Google Ads- ja Kauppiaskeskus-tilit.

5. Luo mainoskampanja.

Syötä ensimmäisen Älykkään Shopping-kampanjan nimi. Oletusarvoisesti kampanjaan sisältyvät kaikki verkkokaupan tuotteet, jotka ovat näkyvillä edellisessä vaiheessa valitsemassasi versiossa. Vaihtoehtoisesti voit rajata kampanjan koskemaan valintasi mukaan vain osaa tuottelsta.

Kampanja ei aktivoidu käyttöönoton yhteydessä, vaan se pitää aktivoida erikseen.

Määritä myös haluamasi päivittäinen mainosbudjetti ja maksutapa. Voit maksaa mainoskulut MyCashflow'n maksupalvelujen yhteydessä tai Google Ads -tilisi kautta. Voit muuttaa maksutapa-asetuksia milloin tahansa.

6. Tarkista ja viimeistele version asetukset.

Tässä vaiheessa voit tarkistaa version asetukset, aktivoida kampanjasi raportointinäkymässä tai ottaa laajennuksen käyttöön toisessa versiossa.

Voit ottaa laajennuksen käyttöön muissa versioissa milloin tahansa laajennuksen asetuksissa Aktivoi laajennus uudelle versiolle -toiminnon avulla.

Käyttöönoton jälkeen verkkokaupassa
  • luodaan tai linkitetään tarvittavat Google-tilit
  • määritetään ja asennetaan konversioseuranta
  • käynnistetään tuotteiden siirto Kauppiaskeskukseen
  • luodaan kampanja Kauppiaskeskuksessa.

Lisäksi MyCashflow'n asiantuntijat tarkistavat asennuksen ja auttavat sinua Älykkäiden Shopping-kampanjoiden eteenpäin viemisessä.

Otettuasi Tuotemainokset-palvelun käyttöön on vielä huolehdittava seuraavista asioista:

Mainostettavien tuotteiden hallinta

Tässä osiossa käydään läpi mainoskampanjaan sisällytettävien tuotteiden valinta sekä tuotesyötteen sisällön määrittäminen tuotetietojen avulla.

Mainostettavien tuotteiden valinta

Mainostettavien tuotteiden valinta tapahtuu tallennettua hakua käyttäen. Luo tarvittaessa ensin uusi tallennettu haku, joka sisältää mainostettavat tuotteet.

Katso ohjeet tallennettujen hakujen luontiin.

Googlen Maksimitulokset-kampanja voi sisältää enintään 999 tuotenimikettä. Jos tuotteella on variaatioita, jokainen variaatio sisältyy kampanjaan erillisenä tuotenimikkeenä.

Kun olet luonut tallennetun haun, valitse se käyttöön haluamallesi mainoskampanjalle:

1. Mene verkkokaupan hallintatyökalun sivulle Tuotteet > Tuotemainokset.
  2. Valitse kampanja sivun alaosan listalta.
  3. Paina Muokkaa kampanjaa -painiketta kampanjan tiedoissa.
  4. Valitse luomasi tallennettu haku Kampanjan tuotevalikoima -valikosta.
  5. Tallenna kampanjan asetukset.

Tämän jälkeen mainoskampanjan tuotteet Googlessa päivittyvät seuraavan tuotteiden synkronoinnin yhteydessä. Synkronointi tapahtuu kerran vuorokaudessa aamuyöllä.

Et voi asettaa kampanjan tuotevalikoimaa verkkokaupan hallintatyökalulla, jos Google Adsissa on määritetty tuotevalikoiman suodatuksia (esim. kampanjaan on suodatettu tuotteet tuotemerkin perusteella).

Mainoskampanjalle valittua tuotehakua ei voi poistaa, ennen kuin se otetaan pois käytöstä kampanjalta.

Tuotetietojen määrittäminen Shopping-mainoksia varten

Verkkokaupan tuotetiedot välittyvät Google-tuotesyötteen kautta automaattisesti Googlen Kauppiaskeskukseen, kun käytät Google Shoppingia mainostamiseen. Määritä tuotetiedot mahdollisimman tarkasti, jotta käyttäjät saavat selkeän käsityksen tuotteesta jo ennen mainosten klikkaamista. Tarkat tuotetiedot lisäävät myös mainosten näkyvyyttä ja parantavat kustannustehokkuutta.

Katso listaus tuotesyötteen vaatimista ja tukemista tiedoista.

Määrittämiesi tietojen perusteella MyCashflow luo tuotesyötteen Googlen Kauppiaskeskuksen hyväksyttäväksi. Tuotesyöte päivittyy automaattisesti, jos teet muutoksia tuotetietoihin.

Googlen Kauppiaskeskuksen säännöt kieltävät mainostamasta vaarallisia tuotteita (kuten aseita, räjähteitä ja tupakkatuotteita) sekä sopimatonta sisältöä (joka esimerkiksi kannustaa syrjintään tai väkivaltaan). Shopping-mainoksiin ei liioin hyväksytä palveluita, pääsy- tai matkalippuja eikä ajoneuvoja, sillä mainosalustaa ei ole kehitetty niiden kaltaisia tuotteita ajatellen. MyCashflow'n Google-tuotesyöte ei tue myöskään tuotepakettien eikä ladattavien tai käytettyjen tuotteiden mainostamista.

Eräiden arkaluonteisten tuotteiden (kuten aikuisille tarkoitetun sisällön, alkoholijuomien ja lääkkeiden) mainostamiseen voi liittyä maakohtaisia tai yleisiä rajoituksia.

Lue lisää Googlen ohjesivuilta.

Jos verkkokauppasi sisältää yllä mainittuja tuotetyyppejä, asiantuntijamme auttavat sinua toteuttamaan tuotesyötteen Googlen käytäntöjen mukaisesti.

Tuotteen merkitseminen aikuisille tarkoitetuksi

Tuotelomakkeen Hakukoneoptimointi-osiossa voit merkitä Shopping-mainoksia varten yksittäisen tuotteen aikuisille tarkoitetuksi.

Lue lisää tuotelomakkeen tietojen muokkaamisesta.

Koko tuotevalikoiman merkitseminen aikuisille tarkoitetuksi

Tuotetta ei tarvitse erikseen merkitä aikuistuotteeksi, jos olet mainostilisi asetuksissa yleisesti merkinnyt verkkokaupan sisällön aikuisille tarkoitetuksi. Tämän voit tehdä seuraavasti:

1. Mene hallintatyökalun sivulle Tuotteet > Tuotemainokset.
  2. Valitse mainostili pudotusvalikosta ja paina sivun oikean yläkulman rataspainiketta.

Mainostilin asetukset -sivu avautuu.

3. Aktivoi asetusten lopusta valinta Sivustoni sisältää aikuisille tarkoitettua sisältöä.
  4. Tallenna asetukset.

Mainostilin aikuistuotemerkinnän myötä Google luokittelee Shopping-mainoksia varten kaikki verkkokauppasi tuotteet aikuisille tarkoitetuiksi.

Tuotesyötteen sisältö

Tuotteiden tiedot sisältyvät syötekenttiin, joista osa määräytyy järjestelmän automaattisesti generoimien tietojen perusteella ja osa itse määrittämiesi tuotetietojen. Lisäksi voit määrittää valinnaisia syötekenttiä MyCashflow'n tuoteominaisuuksien avulla.

Alla syötekentän tyyppi ilmenee tietonimikkeen kirjainleikkauksesta seuraavan mallin mukaisesti:

Syöte on XML-muotoinen.

Pakolliset

Vähintään seuraavat tiedot on määritettävä, jotta hyväksyy tuotteen järjestelmäänsä:

• Nimi <g:title>: tuotteen nimi on määritettävä tuotelomakkeen Nimi-kentässä. Jos tuotteella on variaatioita, samaan syötekenttään tulee myös variaation nimi tuotekortin Varasto-välilehden tiedoista.
  • Näkyvyys (tuote on näkyvillä tuotesyötteen versiossa ja kuuluu tuoteryhmään, joka on näkyvillä jossain versiossa).
  • Pakettikoko (jota tukee ainakin yksi kohdemaassa käytettävissä oleva toimitustapa).
  • Kuvaus <g:description>: kirjoita lyhyt kuvaus tuotelomakkeen kenttään Tuotekuvaus. Lisäksi syötteessä kuvaukseen sisältyy tuotelomakkeen kenttä Tarkat tuotetiedot.
  • Hinta <g:price>: tuotteen tai tuotevariaation normaali hinta ja valuutta.
  • Tuotetyyppi <g:product_type>: tuotteen koko kategoriapolku verkkokaupassa.
  • Kuvalinkki <g:image_link>: tuotteen tai tuotevariaation pääkuvan URL-osoite.
  • Google-tuoteluokka <g:google_product_category>: Googlen luokitusjärjestelmän mukainen tuoteluokka (jota voidaan käyttää muidenkin palveluntarjoajien järjestelmissä).

Jos Google-tuoteluokka on Apparel & Accessories (vaatteet ja asusteet), määritä myös seuraavat kohderyhmän ja tuotteen ominaisuudet:

• sukupuoli
    • ikäryhmä
    • tuotteen väri
    • tuotteen koko.

Sukupuolen ja ikäryhmän voit asettaa CSV-tuonnin avulla. Tuotteen värin ja koon puolestaan voit asettaa tuoteominaisuuksien avulla.

Valmistajan tuotetunnisteet

Valmistajan tuotetunnisteet yksilöivät tuotteen kansainvälisillä markkinoilla ja parantavat sen löydettävyyttä. Kaikilla tuotteilla tunnisteita ei kuitenkaan välttämättä ole. Jos et ole varma siitä, mikä on oikea tuotetunniste, jätä tieto määrittämättä, sillä virheellinen tieto voi johtaa tuotteen hylkäykseen.

• GTIN (Global Trade Item Number) <g:gtin>: ensisijainen tuotetunniste, tyypillisesti EAN-tunnus, joka ilmenee tuotteeseen tai sen pakkaukseen merkitystä viivakoodista. (Syötä tunnus tuotekortin Varasto-välilehden kohtaan Viivakoodi. Lue lisää viivakoodista.)
  • Brändi <g:brand>: tuotemerkki, joka näkyy selvästi tuotteessa tai sen pakkauksessa. (Jos tuotemerkki on jo luotu kauppaasi, se sisältyy tuotelomakkeen Näkyvyys ja mainostus -osion Tuotemerkki-pudotusvalikkoon. Lue lisää tuotemerkkien luomisesta ja muokkaamisesta.)
  • MPN (Manufacturer Part Number) <g:mpn>: valmistajan tuotenumero. (Syötä tuotenumero tuotelomakkeen Ostohinta, tuotenumerot & toimittajan tiedot -osion kohtaan Tuotenumero.)
  • Tunniste olemassa <g:identifier_exists>: arvo on true, jos GTIN tai sekä brändi että MPN on määritetty. Arvo on false, jos mitään tuotetunnistetta ei ole määritetty tai jos on määritetty pelkästään brändi tai pelkästään MPN.

Lue valmistajan tuotetunnisteista lisää Googlen sivustolta.

Tuotehallinnan lisätiedot

• Tunnus <g:id>: kaupan oma tunniste tuotteen tai tuotevariaation yksilöimiseksi.
  • Linkki <g:link>: tuotteen tai tuotevariaation nettisivun URL-osoite.
  • Lisäkuvalinkki <g:additional_image_link><additional_image_link>: tuotteen lisäkuvan URL-osoite (enintään 1020 lisäkuvaa).

Yksityiskohtainen tuotekuvaus

• Tekstimuotoiluja sisältävä kuvaus <rich_text_description>: HTML-merkkausta tukeva valinnainen syötekenttä, johon sisältyvät tuotelomakkeesta Tuotekuvaus sekä Tarkat tuotetiedot.
  • Tuoteryhmän tunnus <g:item_group_id>: tuotevariaation päätuotteen yksilöllinen tunniste.
  • Kuntoluokka <g:condition>
  • Materiaali <g:material>
  • Kuvio tai graafinen painatus <g:pattern>
  • Väri <g:color>
  • Koko <g:size>
  • Sukupuoli <g:gender>
  • Ikäryhmä <g:age_group>
  • Aikuisviihde <g:adult>: tuote liittyy seksiin, on eroottisluonteinen tai sisältää alastomuutta.
  • Tuotetiedot <g:product_detail>: tuotteen tekniset tai muut lisätiedot seuraavia alimääritteitä käyttäen:
    • Tuoteominaisuuden nimi <g:attribute_name>
    • Tuoteominaisuuden arvo <g:attribute_value>
  • Variaation lisätiedot <additional_variant_attribute>: variaation muu ominaisuus seuraavia alimääritteitä käyttäen:
    • Tuoteominaisuuden nimi <label>
    • Tuoteominaisuuden arvo <value>

Saatavuus ja täydentävät hintatiedot

• Saatavuus <g:availability>: tuotteen tai tuotevariaation saatavuustieto. Mahdolliset arvot:
    • varastossa [in stock]
    • tuote loppu [out of stock]
    • ennakkotilaus [preorder], mikäli tuotelomakkeen Rajoitettu saatavuus -kohdassa on asetettu alkupäivämäärä
    • jälkitoimitus [backorder]tilattavissa [available for order], mikäli tuote on loppunut varastosta ja sille on asetettu varastoasetuksissa vaihtoehtoinen toimitusaika.
  • Saatavuuspäivä <g:availability_date>: tuotteen tai tuotevariaation saatavuuden alkamisaika, jos tuote on ennakkotilattava.
  • Kulut myydyistä tuotteista <g:cost_of_goods_sold>: tuotteen tai tuotevariaation ostohinta.
  • Alennushinta <g:sale_price>: määrittyy tuotteeseen tai variaatioon kohdistuvan alennuskampanjan perusteella.
    Alennushinnan on täytettävä seuraavat vaatimukset:
    • Tuotetta on myyty normaalilla hinnalla viimeisten 90 päivän aikana.
    • Alennus on yli 5 % ja alle 90 %.
    • Kampanja-aika on rajattu.
  • Alennushinnan voimassaoloaika <g:sale_price_effective_date>: tuotteen tai tuotevariaation alennushinnan voimassaoloaika.

Sijainnit

• Poissuljettu alue <g:excluded_destination>: tällä asetuksella voit rajata tuotteen pois tietyntyyppisestä ohjelmasta tai mainoskampanjasta käyttäen jotain seuraavista arvoista:
    • Shopping_ads
    • Buy_on_Googlelistings
    • Display_ads
    • Local_inventory_ads
    • Free_listings
    • Free_local_listings

Toimitus

• Toimitus <g:shipping>: järjestelmä poimii seuraavat tuotteen toimitustiedot:
    • Toimitusmaa <g:country>: tuotteen sallittu toimitusmaa.
    • Toimitushinta <g:price>: tuotteen toimituksen hinta.
  • Lähetyksen paino <g:shipping_weight>: lähetyksen sisältämien tuotteiden painoon perustuva arvo, jota käytetään toimituskulujen laskemiseen.

Muut määritykset

• Oma tunniste 0–2 <g:custom_label_n>: itse määrittämäsi tunniste Shopping-kampanjoiden hintatarjousten ja raportoinnin järjestämiseksi.

Tuotesyötteen sisällön muokkaaminen tuoteominaisuuksien avulla

Voit määrittää tuoteominaisuuksina lähes kaikki syötteen tukemat tuotetiedot – mukaan lukien ne, joille ei ole sisäänrakennettua tukea MyCashflow'ssa (esim. kuntoluokitus tai energialuokka).

Näin voit lisätä tuotteelle uuden tuotetiedon:

1. Luo kauppaan uusi tuoteominaisuus haluamaasi tuotetietoa varten.

Anna tuoteominaisuuden tunnisteeksi tuotetiedon tunniste (esim. condition).

2. Luo tuoteominaisuudelle tarvittavat arvot.

Jos Google on asettanut rajoitteita, jotka koskevat tuotetiedon sisältöä (esim. sukupuoli ja kuntoluokitus), ne selviävät Googlen tuotetietojen listalta.

3. Lisää tuoteominaisuus käyttöön tuotteilla, joille haluat lisätä tiedon tuotesyötteessä.

Uusi tuotetieto tulee mukaan tuotesyötteeseen, kun syöte seuraavan kerran päivittyy päivittyy päivittyy.

Voit myös lisätä tuotteita Shopping-kampanjoihin tuoteominaisuuksien perusteella. Lisätietoa aiheesta saat MyCashflow'n Google-asiantuntijalta.

Verkkokaupan käytäntöjen tarkistuslista

Jotta Google hyväksyy Kauppiaskeskus-tilisi, seuraavien tietojen on löydyttävä verkkokaupastasi:
  • toimitusehdot
  • maksutavat ja maksamiseen liittyvät kulut
  • palautusehdot, joissa kerrot selkeästi
    • miten tuotteet palautetaan
    • palautukseen liittyvät kustannukset
    • palautettavia tuotteita koskevat vaatimukset (alkuperäispakkaus, vain käyttämättömät tuotteet jne.)
    • käsittelyajat
  • rahojen palauttamiseen liittyvät käytännöt.

Tutustu myös Google Ads- ja Shopping-mainoskäytäntöihin.

Kampanjoiden aktivointi

Käyttöönoton vaiheessa luodut kampanjat ovat lähtökohtaisesti tauolla, ja ne tulee aktivoida Tuotemainokset-laajennuksen asetuksissa:

1. Mene sivulle Tuotteet > Tuotemainokset.
  2. Valitse mainostili Mainostili-valikosta.
  3. Valitse kampanja Kampanja-valikosta tai Kaikki tilin kampanjat -osiosta.

Kampanjanäkymä aukeaa.

4. Aseta kampanja aktiiviseksi Aktiivinen-vivun avulla.
Kampanjan aktivoinnin jälkeen mainokset alkavat näkyä Googlen palveluissa noin viikon sisällä, mikäli tuotesyötteesi ja verkkokauppasi ehdot läpäisevät Googlen tarkastuksen.

Ensimmäisten 3–4 viikon ajan Googlen koneoppimisalgoritmi kerää tarvittavaa tietoa mainoksia varten. Tänä aikana mainonnan suorituskyky ei välttämättä ole parhaalla tasolla.

Älykkään Shopping-kampanjan päivittäisen budjetin muokkaaminen

Päivittäinen mainosbudjetti ei aseta tiukkaa päiväkohtaista ylärajaa kulutukselle vaan määrittää, paljonko mainonta maksaa keskimäärin päivässä. Yksittäisenä päivänä kulutus voi olla pienempi tai suurempi, mutta pidemmällä tähtäimellä päiväbudjetti ei ylity.

Kuukausittaisen kulutuksen yläraja lasketaan kertoimella päiväbudjetti * 30.4.

Näin määrität päivittäisen budjetin:

1. Mene sivulle Tuotteet > Tuotemainokset.
  2. Valitse mainostili Mainostili-valikosta.
  3. Valitse kampanja Kampanja-valikosta tai Kaikki tilin kampanjat -osiosta.

Kampanjanäkymä aukeaa.

4. Paina Muokkaa kampanjaa -painiketta.
  5. Määritä uusi budjetti Päivittäinen budjetti -kentässä ja tallenna asetukset.

Tuotesyötteen kielen ja valuutan määrittäminen

Voit määrittää tuotesyötteen kielen ja valuutan kohdemaan mukaan, mikä nostaa mainoksien tehokkuutta kyseisissä maissa.

Määritä valuutta ja kieli kohdemaan mukaan seuraavasti:

1. Ota käyttöön Valuuttamuunnin-laajennus ja valitse sen asetuksissa jokaisen kohdemaan valuutta.

Jos myyt Ruotsiin, sinun kannattaa ottaa käyttöön kyseisessä kauppaversiossa Klarna Payments -palvelu, joka sisältää tuen maksamiselle Ruotsin kruunuilla.

2. Luo kauppaversio kohdemaan kielellä.
    • Valitse version oletusvaluutaksi kohdemaan valuutta.
    • Valitse version oletusmaaksi kohdemaa.

Kun määrität kauppaversioiden asetukset näiden ohjeiden mukaan, asiakkaasi näkevät Googlen verkostoissa ilmestyvissä Facebook-mainoksissa samat tiedot ja hinnat kuin verkkokaupan tuotesivuilla.

Raportit

Tuotemainokset-palvelu sisältää raportoinnin kaikille verkkokauppasi Shopping-kampanjoille, jotka ovat palvelun piirissä.

Älykkäät Shopping-kampanjat

Voit seurata kaikkien Älykkäiden Shopping-kampanjoidesi tuloksia suoraan verkkokaupan hallinnassa tili- ja kampanjakohtaisten raporttien avulla.

Löydät raportit Älykkäiden Shopping-kampanjoiden tuloksista hallinnan sivulta Tuotteet > Tuotemainokset.

Raporteissa huomioidaan ainoastaan Tuotemainokset-palvelun piirissä olevat Älykkäät Shopping-kampanjat.

Muut kampanjat

Jos sinulla on palvelun piirissä myös muita kuin Älykkäitä Shopping-kampanjoita, saat kerran kuukaudessa PDF-raportin, josta käyvät ilmi mm. jokaisen kampanjan:
  • konversioiden määrä
  • konversioiden yhteisarvo
  • keskimääräinen klikkihinta
  • mainonnan tuotto (ROAS)

Raportin yhteydessä saat myös MyCashflow'n asiantuntijan kommentit tehdyistä kehitystoimenpiteistä ja niiden vaikutuksista, pitkän aikavälin trendeistä sekä jatkokehityssuositukset.