Flashnode on pilvipohjainen integraatiopalvelu. Palvelun avulla voit yhdistää yrityksesi käyttämät ohjelmistot toisiinsa ja automatisoida niiden välisen tiedonsiirron.

Voit yhdistää MyCashflow-verkkokauppasi esimerkiksi kirjanpito- tai varastointijärjestelmään tai tavarantoimittajasi järjestelmään ja automatisoida tilaus- ja tuotetietojen viennit verkkokaupastasi kirjanpitoon. Ohjelmistojen väliset automatisoidut tiedonsiirrot vähentävät manuaalista työtä ja inhimillisiä virheitä, ja säästät aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.

MyCashflow-verkkokauppaan kytkeytyvän myymälän kassajärjestelmäksi luonteva vaihtoehto on verkkokauppajärjestelmään sisäänrakennettu MyCashflow Kassa.

Hinnoittelu

Flashnode veloittaa automaatioratkaisuistaan kiinteän kuukausimaksun. Lue lisää Flashnoden palveluista.

Asennus ja käyttöönotto

Flashnoden käyttöönotto vaatii että kaupassa on käytössä MyCashflow API.

Lue myös laajennuksien yleiset asennus- ja käyttöönotto-ohjeet.

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Kun käytät tätä laajennusta, varmista että kaikilla tuotteilla ja tuotevariaatioilla on yksilölliset tuotenumerot.

Duplikaatit tuotenumerot aiheuttavat varmasti ongelmia tiedonsiirroissa järjestelmien välillä.

Kun olet ottanut Flashnode-laajennuksen käyttöön, näet laajennuksen asetuksissa verkkokauppasi Flashnode-rajapintatiedot.

Käyttöönoton jälkeen sinun on täytettävä laajennuksen asetuksiin Flashnode-sopimuksesi tiedot.

• Jos olet jo Flashnoden asiakas, valitse lomakkeen alussa vaihtoehto Olen jo Flashnoden asiakas, ja täytä tietosi lomakkeelle.
  • Jos et ole vielä Flashnoden asiakas, valitse lomakkeen alussa vaihtoehto Olen kiinnostunut Flashnoden palvelusta ja täytä lomakkeelle kaikki vaaditut tiedot.
    • Mainitse Lisätietoja-kentässä, mitä ohjelmistoja käytät ja haluaisit integroida MyCashflow-verkkokauppaasi.

Kun olet täyttänyt lomakkeen, paina Lähetä Flashnodelle -painiketta. Jos et ollut vielä Flashnoden asiakas, yhteydenottosi käsitellään, ja sinuun ollaan yhteydessä Flashnodelta.

Lue myös: Flashnode