Pikaopas

MyCashflow'n pikaoppaan avulla pääset nopeasti alkuun verkkokaupankäynnissä MyCashflow-ohjelmistolla. Oppaan tarkoitus on auttaa sinua perustamaan yksinkertainen ja toimiva verkkokauppa, jota voit jatkokehittää haluamaasi suuntaan.

Pikaopas

Jos käyt pikaoppaan kokonaisuudessaan läpi, saat lopputuloksena yksikielisen verkkokaupan, jossa voit asettaa yksinkertaisia tuotteita myyntiin, vastaanottaa asiakkailtasi tilauksia ja maksuja, toimittaa tilauksia asiakkaille sekä luoda verkkokauppaan sisältösivuja.

Using Lightbox js-plugin: