Valuuttamuunnin-laajennuksen avulla voit esittää kaupassasi tuotteiden hinnat valitsemillasi valutoilla.

Kun valuuttamuunnin on käytössä, myös asiakkaat voivat oletusteemassa itse valita kaupan hintojen valuutan.

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Hinnoittelu

Laajennuksen käyttö on maksutonta.

Asennus ja käyttöönotto

1. Valitse laajennuksen asetuksissa kaikki valuutat, joiden haluat olevan käytettävissä kaupassasi.
  2. Jos haluat käyttää kiinteää muunnoskurssia euron ja toisen valuutan välillä, kirjoita se tekstikenttään valuutan kohdalla.

Jos taas haluat käyttää EKP:n päivän kurssia valuuttojen välisiin muunnoksiin, jätä tekstikenttä tyhjäksi.

3. Tallenna asetukset kun olet valmis.

Jotta saat verkkokaupan julkisella puolella näkyviin valuuttavalikon, verkkokaupan teemasta on löydyttävä {CurrencyNavigation}-tagi.

MyCashflow'n oletusteemaan valuuttavalikko on lisätty valmiiksi.