MyCashflow'n raportointityökalujen avulla voit kerätä monipuolista tietoa verkkokauppasi tuotteista, tilauksista ja myynnistä.

Raportointityökalut löydät verkkokaupan hallintatyökalun Raportit-välilehdeltä.

Raportin lataaminen

1. Valitse haluamasi raportti Raportit-sivun listauksesta.

Raporttien sisältöä on mahdollista muokata joustavasti. Lue lisää raporttien muokkaamisesta.

Ulkoisia palveluita käyttävien laajennuksien raportit ovat saatavilla vain palveluiden omilla verkkosivuilla.

Valittuasi raportin saat näkyviin mahdolliset raportin mukauttamisvalinnat.

2. Kun olet mukauttanut raporttia haluamallasi tavalla, paina Muodosta raportti -painiketta.
    Raportin sisältö avataan näytölle.
  3. Valitse missä muodossa haluat ladata tiedot.
    Voit ladata raportin tiedostona tai kopioida sen manuaalisesti:
    • Valitse raportti kopioitavaksi -painike maalaa koko raportin sisällön, jolloin voit helposti kopioida ja liittää sen esimerkiksi taulukkolaskenta- tai tekstinkäsittelyohjelmaan.
    • Lataa XLS -painike lataa raportin Excel-taulukossa.
    • Lataa PDF -painike lataa raportin PDF-muodossa.

Raporttityypit

Tässä kappaleessa annetaan tietoa raporttien sisällöstä ja mukauttamismahdollisuuksista.

Asiakasrekisteri

Raportti tulostaa verkkokauppaasi rekisteröityneet asiakkaat, ja heidän asiakkuustietojaan. Voit tulostaa raportteja myös asiakasryhmittäin.

Tuoteraportit

Varastosaldot ja hinnat, Varastohälytykset: Voit tulostaa raportteja verkkokauppasi tallennettujen tuotehakujen perusteella.

Varaston arvo: Raportti sisältää varastosaldon ja hinnat valitsemaltasi päivämäärältä. Varaston arvo -raporttia voidaan käyttää apuna esimerkiksi yrityksen tilinpäätöksessä.

Myydyt tuotteet: Voit hakea raportin myydyistä tuotteista haluamaltasi ajanjaksolta. Raporttia voi rajata tilauksen tilan, tallennettujen tuotehakujen, asiakasryhmien sekä kohdemaiden mukaan.

Myydyt tuotteet -raportti listaa ainoastaan myytyjä tuotteita, eli siitä puuttuvat toimitus- ja maksukulut sekä tilauksille kohdentuvien alennusten vaikutukset. Kirjanpitoa varten suosittelemme kirjanpitoraporttia.

Tilausraportit

Tilaukset ja Toimitetut tilaukset: Voit tulostaa raportin tilauksista tai toimitetuista tilauksista haluamaltasi aikaväliltä. Voit tarkentaa raporttia käyttämällä tallennettuja tuotehakuja, muita tilausraportteja sekä verkkokauppasi asiakasryhmiä.

Toimituskulut: Kaikkien verkkokauppaasi tehtyjen tilausten toimituskulut, tietoa tilauksista itsestään, sekä tilauksen toimituskuluista maksetun arvonlisäveron määrä.

Maksut: Verkkokauppaasi rekisteröidyt maksutapahtumat – tulot ja kulut.

Alennuskupongit: Kaikki verkkokaupassasi voimassa olevat alennuskupongit. Voit tarkentaa hakua tallennettujen tilaushakujen ja asiakasryhmien avulla.