Pinterest-laajennus lisää Pinterest-palvelun käyttämisen vaatiman JavaScript-koodin verkkokauppasi teemaan.

Lue myös Pinterest-palveluksesta ja laajennuksien yleiset asennus- ja käyttöönotto-ohjeet.

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Kun laajennus on käytössä, voit lisätä kaupan teemaasi PinIt-painikkeen käyttämällä {PinItButton}-tagia.

Halutessasi voit käyttää muitakin Pinterest-painikkeita, joiden esimerkkikoodit ovat saatavilla Pinterestin kehittäjäsivustolta.

Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksutonta.