MyCashflow-kauppojen ulkoasu määritellään teemojen avulla. Teemat koostuvat HTML- ja CSS-tiedostoista, jotka on sijoitettu omaan kansioonsa verkkokaupan tiedostohakemistossa.

MyCashflow sisältää myös useita ilmaisia valmisteemoja, joiden tiedostot eivät sijaitse kaupan tiedostohakemistossa, vaan ne ovat järjestelmän sisäisiä. Nämä teemat aktivoit helpoiten Ulkoasu > Teemat -sivulla.

Joistakin valmisteemoista on myös saatavilla ladattavat versiot, jotka voit ladata verkkokauppaasi omia räätälöintejä varten (esim. jos haluat muokata tilaustulosteiden ulkoasua ja rakennetta).

Katso ohjeet valmisteemojen muokkaamiseen.

Teeman muokkaaminen vaatii HTML-, CSS- ja JavaScript-kielten osaamista

Jos et ole koskaan käyttänyt näitä kieliä, mutta haluat tehdä muutoksia teemaan, ota asia puheeksi verkkokauppasi ulkoasun suunnittelijan tai asiakaspalvelumme kanssa.

Lisätietoja teeman muokkaamisesta ja suunnittelusta löydät MyCashflow'n teemaoppaasta.

Teematiedostoihin tuodaan verkkokaupan omaa sisältöä käyttämällä MyCashflow'n Interface-tageja. Kaikki verkkokauppasi tiedostohakemistosta löytyvät teemat näkyvät minkä tahansa kauppaversion asetuksissa Kaupan teema -valikossa:

Teema otetaan käyttöön kauppaversiolla valitsemalla se Kaupan teema -valikosta. Verkkokaupan kauppaversioille voidaan siis luoda yksilölliset teemat tai ne voivat kaikki käyttää yhtä jaettua teemaa.

Katso tarkemmat ohjeet teeman asentamiseen.