Laajennuksen avulla saat verkkokaupassa käyttöön PostNordin toimituspalvelut, joiden avulla verkkokaupan tuotteet voidaan toimittaa noutopisteisiin, pakettiautomaatteihin tai asiakkaasi kotiovelle saakka.

Tuetut palvelut

Laajennuksen kautta saat verkkokaupassa käyttöön seuraavat PostNordin toimituspalvelut:

• MyPack Collect: paketti noudetaan luotasi ja toimitetaan vastaanottajan lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.
  • MyPack Home: kotiinkuljetus yksityishenkilöille Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan.

Asennus ja käyttöönotto

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Aloita ottamalla PostNord-laajennus käyttöön verkkokaupassa:

1. Mene verkkokaupan hallintatyökalun sivulle Tili > Laajennukset > PostNord.
  2. Syötä asiakasnumero ja paina Tallenna.
Seuraavaksi voit luoda uuden toimitustavan:
  1. Mene verkkokaupan hallinnan sivulle Asetukset > Toimitustavat.
  2. Luo uusi toimitustapa painamalla vasemmalla palstalla Lisää toimitustapa.
  3. Valitse toimitustavan kuljetuspalveluksi PostNord ja haluamasi palvelu.
  4. Määritä loput toimitustavan asetukset ja lisää toimituskulut.

Katso tarvittaessa tarkemmat ohjeet toimitustapojen luontiin.

Tämän jälkeen PostNord on asiakkaiden käytössä verkkokaupan kassalla, jos asetit toimitustavan näkyviin sen asetusten Käytössä versiossa -kentässä.

Osoitekorttien tulostaminen

Kun palvelu on käytössä, voit luoda lähetykselle osoitekortin tilaussivun Lähetystiedot-osiossa painamalla Luo osoitekortti -linkkiä.

Tämän jälkeen voit tulostaa osoitekortin painamalla Tulosta osoitekortti -linkkiä.

Noutotilauksien käyttäminen

Voit tilata PostNord-lähetyksillesi noudon liikkeeltä tai varastoltasi:

1. Avaa MyPack Collectia käyttävä tilaus verkkokaupan hallintatyökalun sivulla Tilaukset.
  2. Paina sivulla näkyvässä ilmoituksessa Tilaa nouto.

PostNordille lähtee ilmoitus noutotilauksesta. Palvelun edustaja noutaa kaikki kyseisen päivän PostNord-lähetykset jonkin ajan kuluttua ja toimittaa ne asiakkaille.

Nouto tilataan laajennuksen asetuksissa määritettyyn osoitteeseen. Jos sitä ei ole määritetty, käytetään yleisten asetusten tai version asetusten yhteystietoja.

Lähettäjän osoitteen määrittäminen

Sivulla Tili > Laajennukset > PostNord voit määrittää PostNordin osoitekorteilla käytettävän lähettäjän osoitteen.

Oletuksena PostNord käyttää kaupan yleisissä tai version asetuksissa määritettyjä yhteystietoja. Jos syötät lähettäjän osoitteen laajennukselle, sitä käytetään aina.