Tässä osiossa esitellään MyCashflow'n tuotehallinnan ominaisuudet, neuvotaan tuotteiden lisääminen kauppaan sekä käydään läpi muita tuotteisiin liittyviä toimintoja.

Tuotehallinnan toiminnot löydät hallintatyökalun sivulta Tuotteet.
Painamalla tuotteen nimeä Tuotteet-sivun listalla pääset tuotekortille, jossa näytetään tarkat tiedot tuotteesta. Tuotekortilla myös hallitaan joitakin tuotteiden ominaisuuksia, kuten varastotietoja.

Tuotteet verkkokaupassa

Verkkokaupassa listataan tuotteita esimerkiksi tuoteryhmien ja -merkkien omilla sivuilla sekä muilla tuotelistoilla, joita kaupan teemasta löytyy.
Tuotelistalta kävijät voivat siirtyä tuotteen omalle sivulle, jossa esitetään tuotteen tarkat tiedot.

Tuotesivun ulkoasu ja ominaisuudet riippuvat kaupan teemasta. Yleensä tuotesivulta löytyvät kuitenkin tuotekuvat ja -kuvaustekstit sekä ostotyökalut, joilla tuote lisätään ostoskoriin.

Variaatiot, räätälöinnit ja ladattavat tuotteet

MyCashflow'ssa voit luoda tuotteille erilaisia muuttuvia ominaisuuksia seuraavien toimintojen avulla:

• Variaatiot: Voit luoda tuotteille erilaisia malleja (esim. vaatteiden koot ja värit). Käytä variaatioita kun haluat tarkkailla jokaisen mallin varastotilannetta yksilöllisesti.
  • Räätälöinnit: Räätälöintien avulla voit lisätä tuotteille useita ominaisuuksia, joista asiakas valitsee mieleisensä ostaessaan tuotetta. Käytä räätälöintejä silloin kun eri ominaisuuksien varastoa ei tarvitse valvoa.
  • Ladattavat: Voit myös lisätä tuotteelle ladattavia tiedostoja, jotka asiakas saa ladata maksettuaan tilauksensa.

Tuotteet-sivu ja tuotekortti

Verkkokaupan hallintatyökalun Tuotteet-sivulla hallitaan verkkokaupan tuotteita ja niihin liittyviä sisältöjä. Täällä voit:

Tuotteet-sivun päänäkymässä on tuotelista, jossa näytetään oletusarvoisesti verkkokaupan tuotteet järjestettynä päivitysajankohdan mukaan.

Kun avaat sivun vasemmalta palstalta tuoteryhmän, -merkin tai toimittajan, päänäkymän tuotelistalla näytetään avaamasi kategorian tuotteet.

Näkymän oikeassa yläkulmassa on hakukenttä, jonka avulla voit etsiä tuotteita. Hakukentän yhteydestä löydät myös tuotelistan suodatus- ja järjestelytyökalut.

Tuotekortti

Kun avaat Tuotteet-sivulta tuotteen, saat esiin tuotekortin, jossa näytetään yhteenveto tuotteen tiedoista. Tässä näkymässä myös hallitaan seuraavia tietoja:

Tuotteiden lisääminen ja muokkaaminen

Voit lisätä verkkokauppaan tuotteita hallintatyökalun Tuotteet-sivulla.

Kun lisäät tuotetta verkkokauppaasi, mieti ensin millainen tuote on kyseessä:

• Onko tuotteesta useita eri malleja ja tarvitseeko tuotteen varastoa seurata mallikohtaisesti (esim. vaatteiden koot ja värit)? Tällaisten tuotteiden kohdalla kannattaa luoda tuotevariaatioita.
  • Onko tuotteella vaihtuvia ominaisuuksia, joista ei tarvitse pitää kirjaa varastossa (esim. paita, johon asiakas voi valita haluamansa painatuksen)? Näiden tuotteiden kohdalla kannattaa käyttää räätälöintivalintoja.
  • Onko tuote täysin digitaalinen tai liittyykö siihen ladattavia tiedostoja? Tutustu ladattaviin tuotteisiin, jos tuotteesi ovat tällaisia.

Näin lisäät ja muokkaat tuotteita:

1. Jos haluat luoda uuden tuotteen, aloita painamalla Lisää tuote -painikketta hallintatyökalun Tuotteet-sivun vasemmassa yläkulmassa.
  2. Jos haluat muokata olemassaolevaa tuotetta, paina hallintatyökalun Tuotteet-sivulla haluamasi tuotteen kohdalla Muokkaa tuotetta -linkkiä -valikossa.

Valikko tulee näkyviin kun viet hiiren tuoterivin päälle.

3. Täytä tiedot tuotelomakkeelle.
  4. Tallenna tuote.

Kun olet tallentanut tuotteen, sinut ohjataan hallintatyökalun tuotekortille, missä näet yhteenvedon tuotteesta ja voit hallita joitakin tuotteen asetuksia.

Tuotteen luomisen jälkeen voit asettaa sille varastonhallinnan päälle, luoda tuotevariaatioita tai räätälöintejä sekä lisätä ladattavia tiedostoja.

Tuotteen näkyminen haussa

Jos käytät Free-palvelupakettia, luomasi tuote tulee heti näkyviin asiakaspuolen hakutuloksissa.

Maksullisissa palvelupaketeissa hakukone indeksoi tuotteet kerran vuorokaudessa yöllä, joten tuote ei tule välittömästi näkyviin kaupan hakutuloksissa.

Lue lisää hakukoneen toimintaperiaatteista ›

Tuotelomakkeen kentät

Tässä osiossa käydään läpi tuotelomakkeen kaikki kentät ja niihin syötettävät tiedot.

Perustiedot

• Tuotteen nimi: Anna tuotteelle kuvaava nimi. Muista että kävijät näkevät tuotteestasi usein ensimmäisenä nimen ja kuvan. Käytä nimessä tuotteen hakukoneoptimoinnin kannalta olennaisia avainsanoja, mutta älä tee nimestä liian pitkää.
  • Näytä versiossa: Valitse kauppa- ja kieliversiot, joissa haluat tuotteen näkyvän.

Jos jätät versiot valitsematta, tuotetta ei näytetä verkkokaupassa lainkaan.

Muista kirjoittaa kaikki sisältötekstit kielillä, joiden versiot valitset tässä kohdassa.

Katso myös ohjeet verkkokaupan kääntämiseen ›

• Myyntihinta: Anna tuotteen verollinen myyntihinta. Valitse myös veroprosentti.

Käytettävissä olevat arvonlisäveroprosentit määräytyvät verkkokaupan toimintamaan mukaan. Toimintamaan voit vaihtaa haluamaksesi verkkokaupan asetuksissa sivulla Asetukset > Yleiset asetukset.

Jos olet rekisteröinyt verovelvolliseksi toisessa EU-maassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja olet ilmoittanut tästä asiakaspalvelullemme, tämän maan verokantoja käytetään automaattisesti tilaustuotteilla kun tilauksen vastaanottaja on kyseisessä maassa asuva yksityishenkilö.

Lue lisää tavaroiden myynnistä toisessa EU-maassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuville kuluttajille.

Tarvittaessa voit myös muuttaa tilaustuotteen verokantaa tilauskortilla asiakkaan jo tilattua tuotteen.

• Paino: Anna tuotteen paino ja valitse toimituksessa käytettävä pakettikoko.

Määritä paino tarkasti, sillä tilauksen toimituskulut lasketaan muun muassa tilattavien tuotteiden painon perusteella. Lue lisää toimitustavoista.

Varmista, että verkkokaupassasi on toimitustapoja, joiden painorajat ja pakettikoot käyvät yhteen luomasi tuotteen kanssa. Muuten asiakkaat eivät näe kassalla toimitustapoja ostaessaan luomaasi tuotetta.

Lue lisää toimitustapojen valikoinnista tuotteille.

• Tuotekuva: Anna halutessasi tuotekuva. Voit antaa tuotetta luodessasi yhden kuvan, ja lisätä kuvia myöhemmin.

Kuvasta näytetään esikatselu, kun tiedosto on ladattu.

Hinnoittelu

Voit tarvittaessa liittää tuotteen lomakkeelta suoraan johonkin verkkokaupassasi käytössä olevaan kampanjaan:

1. Valitse kampanja Hinnottelu-kohdassa.
  2. Anna tuotteelle oma myyntihinta kampanjassa.

Jos haluat antaa tuotteelle kampanjassa käytössä olevan alennushinnan, hinnoittele kampanjan tuotteet uudestaan tallennettuasi tuotteen.

3. Paina Tallenna-painiketta.

Tuotekuvaus & tarkat tuotetiedot

• Tuotekuvaus: Anna tuotekuvauskenttään lyhyt ja nopeasti luettava kuvausteksti, joka kertoo keskeiset asiat tuotteesta.
  • Tarkat tuotetiedot: Kirjoita tarkkoihin tuotetieoihin perusteellinen kuvaus, jossa kerrot tarkasti tuotteen ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista. Voit jäsentää tekstiä alaotsikkojen ja muiden tyylien avulla. Käytä tekstissä tuotteen hakukoneoptimoinnin kannalta keskeisiä avainsanoja.

Perusteelliset tuotetiedot edesauttavat asiakkaan ostopäätöstä, minkä lisäksi hyvin laadittu teksti nostaa sivua Googlen hakutuloksissa.

• Avainsanat: Anna lista tuotetta kuvailevista avainsanoista. Erota avainsanat toisistaan pilkuilla tai välilyönneillä.

Määrittele kohtuullinen määrä avainsanoja, joita käytät yhtenäisesti kauppasi eri tuotteissa.

Hakusanoja käytetään verkkokaupan sisäisessä hakutoiminnossa, joten mieti, millä hakusanoilla asiakkaasi todennäköisesti hakevat tuotetta. Avainsanat eivät vaikuta näkyvyyteen julkisissa hakukoneissa.

Näkyvyys ja mainostus

• Näytä tuoteryhmässä: Valitse tuotteelle tuoteryhmä, jos olet aiemmin luonut verkkokauppaasi tuoteryhmiä. Voit lisätä tuotteen niin moneen tuoteryhmään kuin haluat.

Jos et valitse yhtään tuoteryhmää, tuotetta ei näytetä verkkokaupan navigaatiovalikossa tai tuotelistoissa.

• Mainosta tuotetta: Halutessasi voit merkitä tuotteen mainostettavaksi, jolloin se näytetään mainostettavien tuotteiden listalla.

Mainostettavat tuotteet ovat oletusteemassa esillä verkkokaupan etusivulla sekä Suosittelemme-alueella. Mainostettavat tuotteet voidaan lisätä täysin vapaavalintaiseen kohtaan kaupan teemassa.

Mainostettavia tuotteita tulostetaan kaupan teemassa käyttämällä {HotPicks}-tagia.

Katso myös Interface-tagien käyttöohjeet.

• Tuotemerkki: Valitse halutessasi tuotteelle tuotemerkki, jos olet aiemmin luonut kauppaasi tuotemerkkejä.

Voit myös luoda tässä kohdassa uuden tuotemerkin painamalla lisää tuotemerkki -linkkiä.

Ostohinta, tuotenumerot & toimittajan tiedot

• Takuuaika: Anna tuotteelle tarvittaessa takuuaika kuukausina.
  • Rajoitettu saatavuus: Jos tuotetta ei ole aina saatavilla, määritä sille rajoitettu saatavuusaika.

Kun määrittelemäsi aika umpeutuu, tuotetta ei ole enää mahdollista ostaa.

Teemamuutoksen avulla tuote on myös mahdollista piilottaa automaattisesti, kun rajoitettu saatavuusaika ei ole voimassa.

Lue lisää ennakkotilattavien tuotteiden luonnista ›

• Aseta näkyville: Tässä voit asettaa tarkan ajan, jolloin tuote tulee näkyville (mutta ei ostettavaksi) verkkokaupassa.
  • Aseta myyntiin: Tässä voit asettaa tarkan ajan, jolloin tuote tulee ostettavaksi verkkokaupassa. Jos asetit Rajoitettu saatavuus -kohdassa päättymisajan, tuote poistuu myynnistä asetettuna päivänä klo 00:00.
  • Tilausrajoitus: Minimi- tai maksimimääräinen rajoitus, jota asiakas ei voi alittaa/ylittää tehdessään tilausta.

Variaatiot lasketaan mukaan tuotemäärään tilauksella. Esimerkiksi jos variaatiollisen tuotteen maksimirajoitus on 3 ja asiakas tilaa 3 kyseisen tuotteen variaatiota, rajoitus tulee täyteen variaatioista.

Tuotepaketteihin kuuluvia tuotteita ei lasketa ostorajoituksessa. Asiakas voi siis tilata ostorajoitettua tuotetta yli rajoituksen, jos tuote kuuluu tilauksessa oleviin tuotepaketteihin.

• Ostohinta: Hinta, jolla hankit tuotteen toimittajalta varastoosi. Anna ostohinta aina verottomana. Ostohinnan perusteella määräytyy tuotteen kate raporteilla ja yleiskatsauksessa.
  • Tuotenumero: Tuotenumeroja käytetään pääasiassa tunnistamaan tuote, kun tietoa siirretään MyCashflow'n ja muiden ohjelmistojen välillä (esim. taloushallintolaajennukset).

Jos luot tuotteesta variaatioita, sinun kannattaa antaa myös jokaiselle variaatiolle yksilöllinen tuotenumero.

Varmista että tuotenumerot ovat yksilöllisiä

Mikäli useammalla tuotteella tai variaatiolla on sama tuotenumero, tiedonsiirrossa järjestelmien välillä tapahtuu lähes varmasti virheitä.

Älä käytä samoja tuotenumeroita tuotteilla ja variaatioilla. Vaikka duplikaatit tuotenumerot eivät aiheuttaisikaan teknisiä virheitä, ne voivat hankaloittaa tuotteiden ylläpitoa.

• Toimittaja ja toimittajan tuotenumero: Voit tässä kohdassa myös lisätä toimittajan painamalla Lisää toimittaja -linkkiä ja kirjoittamalla toimittajan nimen tekstikenttään.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi -osiossa voit asettaa hakukoneoptimoinnin kannalta tärkeitä tietoja, jotka näkyvät hakukoneiden tuloksissa.

Lue lisää verkkokaupan hakukoneoptimoinnista MyCashflow'ssa ›

Sivupohja

Jos olet asentanut Web Designer -laajennuksen, näet lomakkeella myös Sivupohja -osion, jossa voit valita mahdollisen vaihtoehtoisen sivupohjan (jos kaupan teemaan on luotu sellaisia).

Lue lisää vaihtoehtoisten sivupohjien luomisesta.

Tuotteiden kopioiminen

Jos verkkokaupassasi on useita samankaltaisia tuotteita, tuotteiden kopioiminen voi nopeuttaa tuotteiden lisäämistä kauppaan.

Voit kopioida tuotteen painamalla hallintatyökalun tuotekortilla Työkalut-osiossa Kopioi tuote -linkkiä.

Kopioiminen luo uuden tuotteen, jolle annetaan nimeksi Copy of TUOTTEEN NIMI. Kaikki lähdetuotteen tiedot siirretään kopiolle – mukaan lukien:

Tuotteiden varastotilanteen seuraaminen

MyCashflow sisältää varastonhallintajärjestelmän, jolla voit seurata tuotteiden varastotilannetta. Tässä osiossa käydään läpi varastonhallinnan käyttöönotto ja ominaisuudet.

Varastonhallintajärjestelmän avulla voit seurata tuotteiden ja variaatioiden varastosaldoja. Räätälöintien kohdalla varastonhallintaa ei ole mahdollista käyttää.

Varastonhallinnan käyttöönotto tuotteilla

Näin otat varastonseurannan käyttöön tuotteella, jolla ei ole variaatioita:

1. Mene tuotekortin Varasto-välilehdelle.
  2. Valitse vaihtoehto Tuotteella on varasto, jota haluan seurata.
  3. Täytä varastonhallinnan asetukset.
  4. Paina Tallenna-painiketta.

Varastonhallinnan käyttöönotto variaatioilla

Kun tuotteelle on luotu variaatioita, itse päätuotteen varastosaldoa ei ole mahdollista seurata, vaan seuranta pitää tehdä variaatiokohtaisesti.

Näin otat variaatioiden varastonseurannan käyttöön:

1. Mene tuotekortin Varasto-välilehdelle.
  2. Valitse seurattava variaatio.
  3. Täytä variaation varastonhallinnan asetukset.
  4. Paina Tallenna-painiketta.

Varastonhallinnan asetukset

Alla on käyty läpi varastonhallinnan asetukset. Kaikki asetukset ovat käytössä sekä tuotteilla että variaatioilla.

• Viivakoodi: Kirjoita tähän tuotteen viivakoodi.
  • Varastopaikka: Kirjoita tähän tuotteen sijainti varastossa.
  • Tätä tuotetta on rajallinen määrä varastossa: Tämä valinta asettaa varastonseurannan päälle tuotteelle tai variaatiolle.
  • Varastossa: Syötä tähän tuotteen varastosaldo, eli varastossa olevien kappaleiden määrä.
  • Hälytysraja: Hälytysrajalla tarkoitetaan kriittistä varastosaldoa, joka kertoo että tuotetta on tilattava lisää.
    Saat hälytysrajan rikkoneet tuotteet näkyviin valitsemalla Tuotteet-sivun suodatinvalikosta Varastohälytykset.

Hälytysraja auttaa sinua hallinnoimaan varastoa ennakoivasti. Varsinkaan suosittuja tuotteita ei kannata koskaan päästää loppumaan, sillä se aiheuttaa turhia viivästyksiä verkkokauppasi toimituksissa.

Arvolla -1 varastohälytys laukaistaan vasta kun saldo alittaa nollan. Käytä tätä arvoa erillistilattaville tuotteille.

• Jos tuote on loppu: Tällä valinnalla määritetään, miten ohjelmisto toimii varastosta loppuneiden tuotteiden myynnin suhteen.

Lopeta tuotteen myynti: Loppuneen tuotteen myynti estetään, mutta tuote jää oletusarvoisesti edelleen näkyviin kauppaan. Teemaa muokkaamalla varastosta loppuneet tuotteet on mahdollista piilottaa verkkokaupasta. Kysy tämän toteuttamisesta verkkokauppasi ulkoasun suunnittelijalta tai MyCashflow'n asiakaspalvelusta.

Jatka tuotteen myymistä: Varastosta loppuneet tuotteet pidetään myynnissä, jolloin voit asettaa tuotteelle vaihtoehtoisen toimitusajan (esim. 7 päivää).

Toimitusaika näytetään asiakkaalle tuotesivulla, kun tuote on loppu, ja tuotetta on edelleen mahdollista ostaa.

Voit asettaa toimitusajaksi myös päivämäärän (esim. 31.8.2021).

Varaukset ja varastosaldon päivittyminen

Kun asiakas tilaa verkkokaupasta tuotteen, jolla varastonseuranta on käytössä, tuotteelle luodaan varaus.

Tuotekortin Varasto-välilehdeltä ja Varasto-sivupalkista löydät linkit tuotelistaukseen, johon on kerätty kaikki kyseistä tuotetta sisältävät avoimet tilaukset:

Kun olet merkannut kyseisen tilauksen toimitetuksi, tuotteen varastosaldo vähenee ja varaus poistuu.

MyCashflow sisältää myös varaavan ostoskorin, jossa tuotteille luodaan varaus jo siinä vaiheessa, kun ne lisätään ostoskoriin.

Asiakaspalvelumme voi asettaa varaavan ostoskorin päälle verkkokaupassasi.

Tuotteen muuntaminen variaatioksi

Jos olet asettanut tuotteelle varastosaldon, mutta haluat luoda tuotteelle variaatioita, voit muuntaa päätuotteen varastotiedot variaatioiksi.

Muunna tuotteen varastotiedot variaatioiksi painamalla muunna variaatioksi -linkkiä tuotteen varastotiedoissa.
Tällöin tuotteelle luodaan yksi variaatio, jolle siirretään tuotteen varastotiedot mukaan lukien mahdolliset varaukset.

Tuotteiden poistaminen

Voit poistaa tuotteita hallintatyökalun Tuotteet-sivun listalla tai tuotteiden hallintalomakkeella.

Tuotteiden poistamista ei ole mahdollista peruuttaa vahvistamisen jälkeen. Tuotteiden tiedot poistuvat lopullisesti.

Poistettujen tuotteiden palauttaminen on maksullinen palvelu, joka on mahdollista vain viikon ajan tuotteen poistamisen jälkeen. Tiedustele tarvittaessa tuotteiden palauttamisesta MyCashflow'n asiakaspalvelusta.

Voit myös piilottaa tuotteen kaupastasi poistamalla tuotelomakkeella rastin kaikkien kauppa- ja kieliversioiden kohdalta.

Poista tuote painamalla hallintatyökalun Tuotteet-sivulla haluamasi tuotteen kohdalla Poista tuote -linkkiä tuoterivin työkaluvalikossa.

Vahvista poistaminen avautuvassa vahvistuskyselyssä. Tuote poistetaan välittömästi.

Voit poistaa tuotteen myös tuotekortilla Työkalut-kohdan Poista tuote -linkillä.

Kun poistat tuotteen, sen kaikki tuotekuvat ja niiden pienennökset poistetaan automaattisesti (paitsi jos samat kuvatiedostot ovat käytössä muilla tuotteilla).

Tuotteiden massamuokkaaminen ja -poistaminen

Massamuokkaustyökalun avulla voit näppärästi muokata valittujen tuotteiden tietoja tai poistaa useita tuotteita kerralla verkkokaupan hallintatyökalussa.

Vaatimukset:

Massamuokkaustyökalu vaatii uuden tekstieditorin käyttöönoton. Jos kauppasi tuotteet käyttävät vanhaa tekstieditoria, saat kehotuksen ottaa uusi editori käyttöön.

Katso myös ohjeet uuden tekstieditorin käyttöönottoon.

Tuotteiden massamuokkaaminen

Tässä kappaleessa käydään läpi tuotteiden massamuokkaaminen hallintatyökalussa.

Voit tehdä massamuutoksia tuotteisiin myös CSV-tuonnilla.

Näin teet massamuutoksia tuotteisiin hallintatyökalussa:

1. Suodata ensin Tuotteet-sivulle näkyviin halutut tuotteet.

Voit suodattaa tuotteita käyttämällä suodatus- ja hakutyökaluja tai avaamalla haluamasi tuoteryhmän tai -merkin vasemmalta palstalta.

2. Valitse halutut tuotteet Tuotteet-sivun listalta:

Voit valita yksittäisiä tuotteita (käytä tuoterivin vasemman reunan valintaruutua) tai kaikki sivulla näkyvät tuotteet (käytä tuotelistan yllä olevaa valintaruutua).

Voit valita myös eri sivuilla olevia tuotteita. Tekemäsi valinnat jäävät talteen kun vaihdat sivua listalla.

3. Kun olet valinnut muokattavat tuotteet, paina listan yläpuolella Muokkaa valittuja tuotteita -painiketta.

Saat näkyviin massamuokkaustaulukon, jossa voit muokata valitsemiasi tuotteita ja niiden variaatioita. Variaatiot näytetään kaikki omina riveinään taulukossa.

4. Valitse muokattavat tiedot Muokattavat tuotesarakkeet -valikosta taulukon yläpuolella.
  5. Tee valittuihin tuotteisiin tarvittavat muutokset.

Tuplaklikkaa muokattavaa kenttää avataksesi sen muokattavaksi.

Katso lista ja lisätietoja massamuokattavista tiedoista.

Voit asettaa tiettyjen kenttien arvon samaksi kaikille tuotteille käyttämällä Aseta kaikille -linkkiä.

Aseta kaikille -toiminto poistaa aiemmat tiedot ja korvaa ne uusilla.

Monikielisessä verkkokaupassa voit muokata käännettäviä kenttiä eri kielillä käyttämällä kielivalitsinta muokattavan kentän yläpuolella.

6. Paina lopuksi Tallenna muutokset -painiketta taulukon alla.

Massamuokattavat tiedot

Massamuokkaustyökalussa ovat muokattavissa seuraavat tuotetiedot:

• Versionäkyvyys (voidaan asettaa kaikille)
  • Myyntihinta
  • Veroprosentti (voidaan asettaa kaikille)
  • Tuotekuvaus
  • Tuotetiedot
  • Avainsanat
  • Google-tuoteryhmä (käytössä vain Tuotemainokset -laajennuksen kanssa, voidaan asettaa kaikille)
  • Tuoteryhmät (voidaan asettaa kaikille)
  • Tuotteen mainostaminen
  • Tuotemerkki
  • Toimittaja
  • Takuuaika
  • Tilausrajoitus (voidaan asettaa kaikille)
  • Ostohinta
  • Toimittajan tuotenumero
  • Tuotenumero
  • Viivakoodi
  • Varastopaikka
  • Varaston seuranta
  • Varastosaldo

Variaatioiden kohdalla voit muokata alla listattuja tietoja (tiedot eivät ole asetettavissa päätuotteelle):

• Myyntihinta
  • Ostohinta
  • Tuotenumero
  • Viivakoodi
  • Varastopaikka
  • Varaston seuranta
  • Määrä varastossa

Tuotteiden massapoistaminen

Tässä osiossa neuvotaan useiden tuotteiden poistaminen kerralla.

Tuotteiden poistamista ei ole mahdollista peruuttaa vahvistamisen jälkeen. Tuotteiden tiedot poistuvat lopullisesti.

Poistettujen tuotteiden palauttaminen on maksullinen palvelu, joka on mahdollista vain viikon ajan tuotteen poistamisen jälkeen. Tiedustele tarvittaessa tuotteiden palauttamisesta MyCashflow'n asiakaspalvelusta.

Näin voit poistaa useita tuotteita kerralla:

1. Suodata ensin Tuotteet-sivulle näkyviin halutut tuotteet.

Voit suodattaa tuotteita käyttämällä suodatus- ja hakutyökaluja tai avaamalla haluamasi tuoteryhmän tai -merkin vasemmalta palstalta.

2. Valitse halutut tuotteet Tuotteet-sivun listalta:

Voit valita yksittäisiä tuotteita (käytä tuoterivin vasemman reunan valintaruutua) tai kaikki sivulla näkyvät tuotteet (käytä tuotelistan yllä olevaa valintaruutua).

Voit valita myös eri sivuilla olevia tuotteita. Tekemäsi valinnat jäävät talteen kun vaihdat sivua listalla.

3. Paina Poista valitut tuotteet -painiketta.
  4. Vahvista tuotteiden poistaminen painamalla Poista tuotteet pysyvästi -painiketta.

Valitsemasi tuotteet on nyt poistettu verkkokaupasta.

Kun poistat tuotteen, sen kaikki tuotekuvat ja niiden pienennökset poistetaan automaattisesti (paitsi jos samat kuvatiedostot ovat käytössä muilla tuotteilla).