MyCashflow'ssa voit luoda ladattavia tuotteita sekä lisätä tavallisille tuotteille ladattavia tiedostoja. Verkkokauppasi asiakkaat voivat ladata tiedostot välittömästi maksettuaan tilauksensa.

Latauslinkki on mahdollista lisätä myös kassan Kiitos tilauksesta -sivulle, jolloin asiakkaat voivat ladata tiedoston heti palatessaan verkkokauppaan mahdollisesta ulkoisesta maksupalvelusta.

Jos asiakas ei maksa tilausta verkkomaksuna, tuote on ladattavissa asiakkaan käyttäjätilin Tilausseuranta-sivulla ja sähköposti-ilmoituksista (esim. maksuvahvistus), heti kun tilaus merkitään maksetuksi ja toimitetuksi.

Ladattavia tuotteita voi luoda vain seuraavissa MyCashflow-palvelupaketeissa:

• Advanced
  • Pro
  • Enterprise

Ladattavia tiedostoja ei ole mahdollista lisätä tuotteille, joilla on variaatioita. Poista tuotteelta variaatiot, ennen kuin lisäät sille ladattavia tiedostoja.

Ladattavan tuotteen luominen

1. Aloita lisäämällä verkkokauppaasi uusi tuote.
  2. Avaa luomasi tuotteen tuotekortti painamalla tuotteen nimeä Tuotteet-sivun listalla.
  3. Avaa tuotekortin Varasto-välilehti ja valitse kohta Tuote on ladattava tiedosto.
  4. Paina Lisää tuotelataus -painiketta.
    Tuotelatauksen asetukset aukeavat.
  5. Määritä ladattavan tiedoston asetukset.
    1. Valitse ladattava tiedosto omalta tietokoneeltasi.

Tiedoston maksimikoko on 20 Mt.

2. Jos ladattavalla tiedostolla on eri hinta kuin luomallasi tuotteella, anna tiedoston oma hinta.
    3. Anna yksilöllinen tuotenumero, joka muun muassa näytetään tilausdokumenteilla.
    4. Rajoita tarvittaessa latauskertoja. Voit asettaa määrä- tai päiväpohjaisen rajoituksen.
  6. Paina lopuksi Lisää tuotelataus -painiketta.