Ohjelmisto­päivitykset

Tältä sivulta löydät kaikki MyCashflow-verkkokauppapalvelun päivitystiedotteet. Julkaisemme päivitystiedotteet automaattisesti ohjelmistopäivityksen yhteydessä, jolloin kaikki uudet ominaisuudet ovat välittömästi käytettävissä.

• Hallintaan kirjautuminen: Lisätty mahdollisuus käyttää kirjautumisessa 2-vaiheista tunnistautumista (2FA). Kukin hallinnan käyttäjä voi asentaa 2-vaiheisen tunnistautumisen omalle tililleen hallinnan Tili > Omat tiedot -sivulla.
  • Interface: Korjattu {CartProductComparePrice} -tagissa bugi, jonka vuoksi tagi näytti verottomia hintoja vaikka hinta oli asetettu näkymään verollisena.
  • Klarna: Korjattu bugi tilausten käsittelyssä, jonka vuoksi muuta maksutapaa kuin Klarnaa käyttävien tilausten hinnan esittämiseen käytetty valuutta määrittyi kohdemaan eikä asiakkaan kaupassa valitseman valuutan perusteella.
  • Tilaukset: Korjattu bugi, jonka vuoksi maksuohje ei tulostunut asiakkaalle lähetettyyn Odotamme maksuasi -viestiin, kun tilaus luotiin hallinnasta käsin.
  • Hallintatyökalu: Lisätty mahdollisuus poistaa käyttäjän kaikki käyttöoikeudet tilapäisesti ilman että tili poistetaan.
  • MyCashflow API: Lisätty mahdollisuus hakea saatavuusilmoitukset rajapinnan kautta.
  • DHL Express: Lisätty lähettäjän Y-tunnus laajennuksen välittämiin tietoihin.
  • Shipit: Lisätty mahdollisuus tallentaa VAT-tunnus ja EORI-numero laajennuksen asetuksiin.
  • CSV-tuonti: Parannettu suorituskykyä ja luotettavuutta suurten datamäärien tuonnissa.
  • Asiakkaat: Korjattu bugi, joka esti verkkolaskutietojen tallentamisen, kun luotiin uusi yritysasiakastili.
  • Shipit: Lisätty Asendia E Paq Plus ‑pakettipalvelu, joka mahdollistaa edulliset lähetykset maailmanlaajuisesti.
  • CSV-vienti: Parannettu viennin toimivuutta, kun datamäärät ovat suuria, ja lisätty mahdollisuus rajata tuoteominaisuuksien vienti tuoteryhmän mukaan.
  • Matkahuolto: Korjattu bugi, joka esti osoitekorttien tulostuksen käsittelylistalta, mikäli lähetyksen määrämaa oli Tanska tai Ruotsi.
  • Tuotesyötteet: Korjattu ongelma, joka esti tuotesyötteen avaamisen, jos tuotteita oli hyvin paljon.

Näytä enemmän
  • MyCashflow API: Lisätty tilausrajapintaan saataville maksun UUID-tunniste.
  • Ropo 24: Muutettu Ropo 24 -integraatio välittämään palveluun tilauksen numero maksutapahtuman numeron sijaan.
  • Tilaukset: Mahdollistettu pikakäsittely tilanteessa, jossa tilauksella on täsmälleen yksi avoin lähetys (joka ei ole ladattava tuote) huolimatta siitä, sisältääkö tilaus muita toimitettuja tai peruttuja lähetyksiä. Lisäksi päivitetty pikakäsittely hakemaan tuotteille lisätyt tullitiedot ja estetty pikakäsittely, jos tilaus vaatii tullaustietoja tai ei sisällä tuotteita.
  • Maksutapahtumat: Poistettu Tilaukset > Maksutapahtumat -sivulta linkittämättömien maksutapahtumien listaus.
  • Sähköpostimarkkinointi-laajennus: Korjattu bugi, joka esti tilaajien synkronoinnin suurilla tilaajamäärillä.
  • Paytrail: Korjattu Paytrailin PayPal-maksutavan käytön estänyt bugi, joka johtui puuttuvasta kuvauskentästä API-sanomassa.
  • Tuotteet: Korjattu tuotteen ALV-kentän pikamuokkausvalinta tuotteilla, joille on asetettu yksilöllinen ALV-kanta. Ennen korjausta valittavissa olivat vain kaupan maakohtaiset ALV-kannat.
  • Interface: Korjattu bugit, joiden vuoksi {BundleAvailability}- ja {BundleBuy}-tagit tulostivat virheellisiä tai puutteellisia varastosaatavuustietoja.
  • Tietoturva: Korjattu puutteita verkkokaupan hallintatyökalun käyttöoikeustarkastuksissa.

• Google Ads: Mahdollistettu versiokohtainen evästeiden ja suostumusten hallinta.
  • Klarna Payments: Lisätty Tarkista maksun tila -toiminto Maksutapahtumat-valikkoon.
  • PostNord: Lisätty selkeä virheilmoitus, joka näkyy suoraan verkkokaupan hallinnassa, jos noudon tilaaminen ei onnistu.
  • Hallintatyökalu: Optimoitu tuotekuvien lataaminen tilaussivulla tilanteissa, joissa tilaustuotteilla on paljon variaatioita ja tuotekuvia.
  • Kanta-asiakasohjelma: Korjattu bugi, jonka takia kanta-asiakkaiden pisteet eivät vähentyneet automaattisesti kokonaisten tilausten palautusten yhteydessä. Lisäksi korjattu bugi, jonka vuoksi kanta-asiakasta ei voinut poistaa.
  • Osta X maksa Y -kampanjat: Korjattu bugi, jonka vuoksi kampanjatuotteiden listaukset asiakaspuolella olivat puutteellisia. Korjattu myös hallintatyökalun tuotehakuun liittynyt bugi, joka tuotteita kampanjaan lisättäessä aiheutti haun kaatumisen, mikäli Enter-näppäintä painettiin hakukentän ollessa tyhjä.
  • PayPal: Lisätty mahdollisuus palauttaa asiakkaalle koko PayPal-maksu hallintatyökalun kautta. Samalla korjattu bugi, jonka takia palautusta ei voinut käsitellä loppuun, jos maksu olikin palautettu PayPal-portaalin kautta.
  • MyCashflow API: Lisätty mahdollisuus päivittää lähetyksen tullitietoja sekä tuotteen alkuperämaa rajapinnan kautta.
  • Interface: Lisätty {OrderShippingMethodID}-tagi, joka tulostaa tilauksen käyttämän toimitustavan pysyvän tunnisteen.
  • Hallintatyökalu: Lujitettu hallintatyökalun käyttäjien välisiä tietoturvasuojauksia.
  • Asiakastilit: Korjattu bugi, jonka takia uudelle verkkokauppa-asiakkaalle ei lähtenyt automaattista sähköposti-ilmoitusta hallintatyökalun kautta luodusta asiakastilistä.
  • Varastohistoria: Korjattu bugi, jonka takia varastohistoriassa ei näkynyt varastosaldon muutoksen alkuperätietoa, jos muutoksen lähteenä oli CSV-tuonti tai jokin integraatio.
  • Valuuttamuunnin: Korjattu aikavyöhykkeisiin liittynyt bugi, jonka takia välimuistin vanhenemisaika saattoi vuorokauden vaihteen tienoilla asettua edelliseen päivään.
  • Paytrail: Korjattu bugi, jonka takia Paytrail-maksutavan poisto kauppaversiosta ei toiminut ilman version SSL-salausta.

• Tuotepaketit: Korjattu ostoskorin bugi, joka liittyi tuotepakettien maksuttomiin tuotteisiin (kuten kaupanpäällisiin). Jos tuotepakettiin kuului tuote, jonka hinta oli 0 €, ostoskori ei sisällyttänyt sitä tilaukseen.
  • Asiakasryhmät: Korjattu aiemmasta päivityksestä aiheutunut bugi, joka sai mm. Tuotteet→Kampanjat ‑sivun kaatumaan sisäiseen palvelinvirheeseen (500), jos tietokannasta puuttui tieto siitä, milloin asiakasryhmää oli viimeksi muokattu.
  • Webhooks: Korjattu webhooksin lähettämiseen liittynyt bugi, jonka takia hinnaston päivittäminen epäonnistui.
  • Kanta-asiakasohjelma: Mahdollistettu asiakkaiden lisääminen kanta-asiakasohjelmaan hallintatyökalun kautta.
  • MyCashflow API: Mahdollistettu tilaustuotteen ostohinnan asettaminen luotaessa tilauksia rajapinnan kautta. Järjestelmä hakee lisättävän tuotteen tai variaation ostohinnan automaattisesti, ja se on myös mahdollista asettaa tuote- tai variaatiokohtaisesti tilausta luotaessa.
  • Asiakkaat: Estetty asiakkaan oletusversion vaihtuminen asiakkaan kirjautumisen yhteydessä, jottei jälleenmyyjäasiakkaille näy kuluttajakaupan tuotteiden hintoja.
  • Tuotesyötteet: Asetettu järjestelmä luomaan tuotesyötteet välittömästi niiden luonnin yhteydessä eikä vasta silloin, kun ne avataan ensimmäisen kerran.
  • Tekstieditori: Korjattu tekstieditorin sivukohtainen päivitystoiminto, jonka avulla voit vaihtaa vanhasta tekstieditorista uuteen WYSIWYG-editoriin.
  • Asiakkaat: Korjattu bugi, jonka vuoksi asiakaslomakkeen maavalikko oli tyhjä, jos kaupassa ei ollut toimitustapoja.
  • Kampanjat: Korjattu bugi, joka esti uudentyyppisten kampanjoiden luonnin, jos kaupassa ei ollut yhtään kampanjaa.

• Tuotekuvien hallinta: Sujuvoitettu tuotekuvien lisäämistä tiedostoselaimen kautta. Lisättyäsi kuvia /tuotekuvat-kansioon tiedostoselaimella voit nyt suoraan linkittää ne tuotteisiin pyytämättä tietokannan synkronointia. Samalla on poistettu mahdollisuus luoda /tuotekuvat-kansioon alikansioita, sillä järjestelmä ei niitä tue.
  • Käyttäjien hallinta: Poistettu hallintatyökalun käyttäjiltä mahdollisuus muokata muiden käyttäjien perustietoja. Vastedes kukin käyttäjä voi muokata ainoastaan omia tietojaan Tili > Omat tiedot ‑sivulla.
  • OmaPosti Pro: Lisätty toimitustavan asetuksiin mahdollisuus valita rahtilähetyksen pakkaustyyppi (kollikoko).
  • MultiSafePay: Korjattu bugi, jonka takia Peruuta-painike MultiSafePayn maksutavan valintasivulla ei toiminut.
  • Lahjakortit: Lisätty mahdollisuus tarkastaa Tilaukset > Lahjakortit ‑sivulta, mikä oli lahjakorttien tila valitsemasi päivän lopussa (esim. kuinka paljon aktiivisilla lahjakorteilla oli arvoa jäljellä kuukauden päättyessä).
  • Uudistetut kampanjat: Lisätty maksuttomat toimitukset tarjoavan kampanjan valinnaiseksi ehdoksi alennuskoodi. (Vastaavan ehdon on ennestään voinut asettaa vanhan tyyppiselle ilmaiset toimitukset ‑kampanjalle.)
  • Tuotearvostelut: Korjattu bugi, joka rekisteröitymättömän asiakkaan tuotearvostelua hyväksyttäessä kaatoi sivun, jos kaupassa oli käytössä myös kanta-asiakasohjelma.
  • Klarna Checkout: Korjattu bugi, jonka takia Google Ads ‑konversiot eivät rekisteröityneet Klarna-kassalta.
  • Solteq Tekso: Korjattu bugi, joka tuoteaineistoa luettaessa kaatoi sivun, jos roskakorissa oli poistettuja tuotteita.
  • MyCashflow API: Korjattu bugi, jonka takia myymäläsaldon päivitys rajapinnasta aiheutti sisäisen palvelinvirheen (500), jos tuotteen varastonseurantaa ei ollut otettu käyttöön.
No items found.

Tilaa päivitykset sähköpostiisi

Pysy ajan tasalla MyCashflow'n ohjelmistopäivityksistä – saat tiedon uusista päivityksistä heti julkaisun jälkeen!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.