Laajennuksen avulla saat verkkokauppaan käyttöön Custobarin seurantatyökalut, joilla voit välittää MyCashflow-verkkokaupan tilaus- ja asiakastiedot Custobarin järjestelmään ja käyttää Custobarin markkinointiautomaatioita.

Hinnoittelu

Laajennuksen käyttäminen on maksutonta, mutta siihen on liitettävä Custobar-tili, jonka käyttö on maksullista. Custobar laskuttaa palvelun käytöstä asiakasmäärien perusteella.

Asennus ja käyttöönotto

Käyttöönotossa luodaan Custobarissa uusi API-avain verkkokaupalle, liitetään se laajennuksen asetuksiin ja asennetaan verkkokauppaan Custobarin seurantaskripti. Katso alta tarkat vaiheet.

2/4 API-avaimen hankkiminen

Kun olet saanut Custobar-tilin perustettua, voit aloittaa palvelun käyttöönoton luomalla API-avaimen:

1. Kirjaudu Custobarin hallintaan osoitteessa https://app.custobar.com
  2. Mene Custobarin hallinnan sivulle Settings > Integrations > Available integations.
  3. Valitse Custom ja anna integraatiolle nimeksi MyCashflow.
    Anna integraatiolle myös kuvaus, joka kertoo mihin tarkoitukseen integraatiota käytetään.

Custobarin hallinnassa on saatavilla vielä myös vanha MyCashflow-integraatio, joka ei ole enää toiminnassa. Älä valitse sitä.

4. Paina integraation luonti-ikkunassa Create.

Integraatio luodaan ja sinut ohjataan integraation omalle sivulle.

5. Mene integraation sivulla API keys -välilehdelle ja paina Create new API key.

API-avaimen luonti-ikkuna avautuu.

6. Anna avaimelle kuvaava nimi ja aseta Scopes-kohtaan arvo POST /api/integrations/

Tallenna avain tämän jälkeen.

Tallennuksen jälkeen näet luomasi API-avaimen, joka on muotoa API3N5P5ZHI4MEFVZCJXXMOWVD6J4TD4RHZKFLRZ

7. Kopioi luomasi API-avain esimerkiksi tekstieditoriin.

Et näe luomaasi API-avainta enää luonnin jälkeen Custobarissa, joten kopioi se talteen heti.

3/4 Laajennuksen asentaminen

Kun olet luonut ja kopioinut API-avaimen, voit asentaa verkkokauppaan Custobar-laajennuksen.

1. Mene verkkokaupan hallinnan sivulle Tili > Laajennukset > Custobar.
  2. Syötä sivulle Custobar-ympäristön nimi ja kopioimasi API-avain.

Custobar-ympäristön nimen löydät esimerkiksi selaimen osoiteriviltä Custobarissa.

3. Tallenna tiedot.

Laajennuksen asetukset avautuvat muokattaviksi.

4. Valitse kauppaversio, jota Custobar seuraa.
  5. Tallenna laajennuksen asetukset.

4/4 Seurantaskriptin asennus

Kun olet asentanut verkkokauppaan Custobar-laajennuksen, voit määrittää Custobarin seuranta-asetukset ja kopioida seurantaskriptin laajennuksen asetuksiin.

1. Mene Custobarin hallinnan sivulle Settings > Custobar.js tracking script.
  2. Määritä seurattava domain.

Lisää oman verkkokauppasi URL-osoite (esim. https://www.example.com) kenttään Allowed sources for traffic that is captured by Custobar.js.

3. Kopioi seurantaskripti kokonaisuudessaan sivun alaosasta.
  4. Mene MyCashflow'n hallinnan sivulle Tili > Laajennukset > Custobar.
  5. Liitä seurantaskripti asetuksissa olevaan tekstikenttään.
  6. Tallenna laajennuksen asetukset.

Nyt Custobar-seuranta on käytössä valitsemassasi versiossa.

Voit testata seurannan toimivuutta käyttämällä Custobarin hallinnan Settings > Custobar.js tracking script -sivulta löytyvää Validate-toimintoa.

Custobarin käyttö useissa kauppaversioissa

Custobar-laajennuksen voi asentaa vain yhteen versioon kerrallaan, mutta Custobarin seurantaa on mahdollista käyttää useassa versiossa syöttämällä kunkin version tuotesyötteet Custobarin asetuksiin.

Tuotesyötteet ovat saatavilla MyCashflow'n asiakaspalvelusta. Jos tarvitset useita syötteitä, ilmoita asiasta esim. chatin kautta. Asiakaspalvelu luo verkkokaupallesi tarvittavat syötteet ja toimittaa sinulle niiden URL-osoitteet.

Katso Custobarin sivuilta tarkat ohjeet moniversioseurannan käyttöön (englanniksi).

Custobar-syötteen sisältö

Katso Custobarin sivuilta lista tiedoista, jotka MyCashflow'n Custobar-laajennus lähettää Custobarin järjestelmään.