Teemaopas

Tämä opas on suunnattu verkkosuunnittelijoille, jotka toteuttavat räätälöityjä MyCashflow-verkkokauppojen ulkoasuteemoja tai tekevät muutoksia vanhoihin teemoihin. Oppaassa esitellään MyCashflow-ohjelmiston ulkoasujärjestelmän toimintaperiaatteet, teemojen rakenne sekä teemojen toteuttamisessa vaaditut taidot ja käytettävät teknologiat.

Oletko aloittamassa ensimmäistä teemaprojektiasi?

Katso pikaohje, jossa neuvotaan kaikki tarvittavat vaiheet ensimmäisen ulkoasuteeman luomiseen.
Aikaa ja vaivaa säästääksesi voit käyttää teeman pohjana Barebones-oletusteemaa, joka sisältää paljon hyödyllisiä työkaluja suunnittelun tueksi:

• CSS-gridi
  • SASS-tyylit
  • Helppokäyttöiset JavaScript-pluginit
  • Font Awesome -kuvakkeet

Tutustu myös mycashflow-sync-työkaluun, jonka avulla voit synkronoida teematiedostot vaivattomasti lokaalista ympäristöstä MyCashflow'n palvelimelle.

Miksi teemaan tekemäni muutokset eivät näy verkkokaupassa?

Yleensä tämä johtuu siitä, että välimuistiin on tallentunut vanha versio sivusta. Lataa ajantasainen versio painamalla näppäimistöllä Ctrl + Shift + R (Windows) tai Cmd + Shift + R (Mac OS X).