Tulostaa valikon, josta asiakkaat voivat valita valuutan.

Kuvaus

Tagi ei tulosta mitään, jos käytössä ei ole Valuuttamuunnin -laajennusta. Kun laajennus ei ole käytössä, voit tulostaa valuutan merkkijonona käyttämällä {Currency}-tagia.

Kun asiakas valitsee valikosta jonkin valuutan, sivu ladataan uudestaan ja kaikki hinnat esitetään valitulla valuutalla.

Syntaksi

{CurrencyNavigation(
    type: string
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: globaali

Globaalin näkymän tageja on mahdollista käyttää missä tahansa sivupohjassa ja minkä tahansa tagin sisällä.

Attribuutit

type:

Määrittää HTML-merkkauksen, jossa valuutan valintalista tulostetaan.

Sallitut arvot:

• 'form': Tulostetaan valikko <form>-elementtinä, jossa itse valintalista on <select>-elementti
  • 'list': Tulostetaan valikko <ul>-listana (oletusarvo)