Tässä artikkelissa ohjeistetaan Valuuttamuunnin-laajennuksen eri toimintojen toteuttaminen MyCashflow-verkkokaupan ulkosuteemassa.

Valuuttavalikon lisääminen teemaan

Valuutan valintaan käytettävä valikko lisätään teemaan {CurrencyNavigation}-tagilla.

Esimerkiksi Barebones-oletusteemassa valuuttavalikko on lisätty helpers/header.html-tiedostoon. Barebones-teeman luokalla MainNavigation valikon ulkoasusta saadaan yhteneväinen muiden ylävalikon valikkojen kanssa. Alla on esimerkki Barebones-teeman valuuttavalikon toteutuksesta.

{CurrencyNavigation(
	before: '
		<div class="FlexItem">
			<div class="MainNavigation MainNavigation-Right">
				<ul>
					<li class="HasSubCategories">
						<a>{Currency}</a>',
	after: '
					</li>
				</ul>
			</div>
		</div>'
)}

Valuuttavalikko muotoillaan <ul>-listaksi, jonka ensimmäiseksi aseteaan kulloinkin käytössä oleva valuutta {Currency}-tagilla. Alla näet esimerkin valikon ulkoasusta Barebones-teemassa.

Muunnettujen hintojen näyttäminen tuotteilla

Usein hintojen esittämiseen käytettävä {ProductPrices}-tagi tulostaa aina hinnat kävijän valitsemalle valuutalle muunnettuna. Jos käytät hintojen esittämiseen jotain muita tageja (esim. {ProductPrice}), varmista että tagilla on attribuutti currencysymbol: true. Katso esimerkki alta:

{ProductPrice(
    currencysymbol: true
)}

Valuuttailmoituksen lisääminen kassalle

Jos asiakas on valinnut verkkokaupassa jonkin muun valuutan kuin eurot, kassalla näytetään ilmoitus, jossa asiakkaalle kerrotaan maksun välittämisestä euroina. Ilmoitus lisätään teemaan käyttämällä {CurrencyNotification}-tagia kassan sivupohjissa (esim. themes/shop/THEME/checkout/singlepage.html).