Tässä artikkelissa ohjeistetaan Valuuttamuunnin-laajennuksen eri toimintojen toteuttaminen MyCashflow-verkkokaupan ulkosuteemassa.

Valuuttavalikon lisääminen teemaan

MyCashflow'n oletusteema sisältää valmiin toteutuksen valuuttavalikolle sekä helppokäyttöisen asetuksen, jolla voit piilottaa valuuttavalikon.

Valuutan valintaan käytettävä valikko lisätään teemaan {CurrencyNavigation}-tagilla.

Alla on esimerkki Barebones-teeman valuuttavalikon toteutuksesta.

{CurrencyNavigation(
	before: '
		<div>
			<ul>
				<li>
					<a>{Currency}</a>',
	after: '
				</li>
			</ul>
		</div>'
)}

Valuuttavalikko muotoillaan <ul>-listaksi, jonka ensimmäiseksi aseteaan kulloinkin käytössä oleva valuutta {Currency}-tagilla. Alla näet esimerkin valikon ulkoasusta.

Muunnettujen hintojen näyttäminen tuotteilla

Usein hintojen esittämiseen käytettävä {ProductPrices}-tagi tulostaa aina hinnat kävijän valitsemalle valuutalle muunnettuna. Jos käytät hintojen esittämiseen jotain muita tageja (esim. {ProductPrice}), varmista että tagilla on attribuutti currencysymbol: true. Katso esimerkki alta:

{ProductPrice(
    currencysymbol: true
)}

Valuuttailmoituksen lisääminen kassalle

Jos asiakas on valinnut verkkokaupassa jonkin muun valuutan kuin eurot, MyCashflow'n sisäänrakennetuilla yksi- ja monisivuisella kassoilla näytetään ilmoitus, jossa asiakkaalle kerrotaan maksun välittämisestä euroina. Ilmoitus lisätään teemaan käyttämällä {CurrencyNotification}-tagia kassan sivupohjissa (esim. themes/shop/THEME/checkout/singlepage.html).