MyCashflow'n Facebook-laajennuksen avulla saat käyttöösi useita hyödyllisiä Facebookin ominaisuuksia, joita voit hyödyntää verkkokauppasi sosiaalisen median markkinoinnissa.

Ominaisuudet

MyCashflow'n Facebook-laajennuksen avulla saat käyttöösi seuraavat toiminnot:

Tuki seurantapikselin ja tuoteluetteloiden käyttöön on poistettu Facebook-laajennuksesta.

Jatkossa saat Facebookin konversioseurannan ja tuotesyötteet käyttöön Tuotesyötteet-laajennuksen kautta.

Katso ohjeet konversioseurannan käyttöönottoon laajennuksen avulla.

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksutonta. Facebook-mainosten julkaiseminen on kuitenkin maksullista. Lue lisää Facebookin sivuilta.

Asennus ja käyttöönotto

1. Anna halutessasi oman Facebook-sivusi tiedot Facebook-laajennuksen asetuksissa.
    • Facebook-sivun osoite (vapaaehtoinen). Jos yritykselläsi ei ole omaa Facebook-sivua, jätä tämä kenttä tyhjäksi.
    • Kauppiaan Facebook-ylläpitotilien ID:t pilkuilla erotettuina (vapaaehtoinen)

• Ylläpitotilien ID:t vaaditaan, jos haluat julkaista käyttäjille esimerkiksi jaettujen tai tykättyjen tuotteiden nimissä päivityksiä.
  2. Muista tallentaa asetukset.

Katso myös ohjeet Facebookin vimpaimien ja markkinointitoimintojen käyttöönottoon.