Vertaa.fi on hintavertailupalvelu, jossa kävijät voivat hakea tuotteita kaikista palveluun ilmoittautuneista verkkokaupoista ja vertailla eri kauppojen tarjoamia hintoja.

Vertaa.fi-laajennus poistuu käytöstä 11.6.2024, eikä sitä voi ottaa enää käyttöön.

Jatkossa saat Vertaa.fi-tuotesyötteen käyttöösi Tuotesyötteet-laajennuksen kautta.

Katso ohjeet Vertaa.fi-tuotesyötteiden käyttämiseen.

MyCashflow'n laajennuksen avulla voit asettaa verkkokauppasi tuotteet näkyviin Vertaa.fi-palvelussa.

Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksullista. Lue lisää Vertaa.fi-sivustolta.

Asennus ja käyttöönotto

Laajennukset eivät ole käytettävissä MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Lue myös laajennuksien yleiset asennus- ja käyttöönotto-ohjeet.

1. Pyydä Vertaa.fi-palvelulta ohjeet verkkokauppasi liittämistä varten ja toimi niiden mukaisesti.
  2. Kun olet ottanut Vertaa.fi-laajennuksen käyttöön, näet laajennuksen asetussivulla kaikkien kauppa- ja kieliversioidesi Vertaa.fi-tuotesyötteet.
  3. Toimita kaikkien haluamiesi kauppaversioiden tuotesyötteet Vertaa.fi-palveluun.

Vertaa.fi suorittaa liitetylle verkkokaupalle luottotarkistuksen ja tarkistaa kaikki palveluun toimitetut tuotesyötteet. Tarkistuksissa ja verkkokaupan liittämisessä voi kestää yli viikko.

Vertaa.fi-palveluun lähetettävät tiedot

MyCashflow'n automaattisesti luomaan Vertaa.fi-syötetiedostoon sisältyvät seuraavat tuotetiedot:

• Tuotteen nimi
  • Hinta
  • Tuotteen URL-osoite verkkokaupassa
  • Toimittajan tuotenumero
  • Toimittajan nimi
  • Toimittajan verkkosivun URL-osoite
  • Toimituskulut (edullisimman saatavilla olevan Kuljetus-tyyppisen toimitustavan perusteella)
  • Toimitusaika (vain jos tuote on loppu, mutta sen myyntiä jatketaan)
  • EAN-koodi
  • Tuotenumero
  • Tuoteryhmä (järjestyksessä ensimmäinen)
  • Päätuotekuvan URL-osoite
  • Tuotekuvaus
  • Takuuaika

Vertaa.fi-laajennuksen asetuksissa voit tarkastella syötetiedostojen sisältöjä.