Voit hakea Campaign Monitorista uutiskirjeen tilauslomakkeen, jonka voit upottaa minkä tahansa sivun sisältökenttään.

Seuraavissa tapauksissa voit tarvita Campaign Monitorissa laadittua tilauslomaketta:

• Haluat kerätä tilaajista muitakin tietoja, kuin nimen ja sähköpostiosoitteen
  • Haluat muokata lomakkeen HTML-merkkausta
  • Haluat pakottaa Captcha-tarkistuksen, jotta botit eivät tilaa uutiskirjettä verkkokaupastasi

Muussa tapauksessa voit upottaa tilauslomakkeen sivulle myös lisäämällä sisältöön {NewsletterSubscribeForm}-tagin (lue lisää Interface-tagien käyttämisestä).

Omien tilaajakenttien määrittely

Oletusarvoisesti tilauslomakkeilla on vain kentät nimeä ja sähköpostiosoitetta varten. Näin voit lisätä tilauslomakkeelle uusia kenttiä:

1. Siirry Campaign Monitorin hallintaan Sähköpostimarkkinointi-laajennuksen asetuksista.
  2. Avaa sivulla Lists & subscribers sähköpostilista, jonka tilaajilta haluat kerätä lisätietoja.
  3. Paina sivun oikeassa reunassa Custom fields -linkkiä.
  4. Anna uuden kentän nimi ja valitse lomakekentän tyyppi.
  5. Paina Add custom field.
  6. Aseta kenttä tarvittaessa näkyväksi ja/tai pakolliseksi.
Kun haet tämän listan tilauslomakkeen Campaign Monitorista, lomakkeella näytetään luomasi kenttä.

Jos lisäät lomakkeelle uusia kenttiä myöhemmin, sinun on kopioitava ja upotettava se uudestaan verkkokauppaan muutosten jälkeen. Katso ohjeet seuraavasta kappaleesta.

Lomakkeen hakeminen ja upottaminen verkkokauppaan

Näin haet tilauslomakkeen Campaign Monitorista ja upotat sen verkkokauppaan:

1. Siirry Campaign Monitorin hallintaan Sähköpostimarkkinointi-laajennuksen asetuksista.
  2. Avaa sivulla Lists & subscribers sähköpostilista, jolle haluat kävijöiden liittyvän täyttämällä luomasi lomakkeen.
  3. Paina oikeassa reunassa Sign up forms -linkkiä.
  4. Valitse haluamasi lomaketyyppi. Tavallinen lomake löytyy Copy/paste a form to your site -kohdasta.

Tarvittaessa voit asettaa lomakkeen liittämään kävijän useammallekin sähköpostilistalle. Valitse kaikki haluamasi listat lomakkeen asetuksissa.

5. Paina Get the code -painiketta ja kopioi sivulla näkyvä HTML-koodi.

Voit lisätä lomakkeelle Captcha-tarkistuksen, joka estää spam-botteja tilaamasta uutiskirjettäsi. Muuta tällöin fieldEmail-kentän name-attribuutille arvo email.

Tässä vaiheessa voit tehdä muitakin tarvittavia muutoksia lomakkeen HTML-merkkaukseen.

6. Palaa MyCashflow-verkkokauppasi hallintaan, ja avaa sivu (sisältösivu, tuote, uutinen, jne.), jolle haluat liittää lomakkeen.

Vaihda sivun sisältöeditori HTML-koodin muokkaustilaan painamalla <>-painiketta.

Liitä kopioimasi koodi sivulle kohtaan, jossa haluat lomakkeen näkyvän.
  7. Tallenna sivu, ja varmista että lomake toimii.

Lomakkeen lisääminen sivulle saattaa vaatia muutoksia kaupan teemaan, jotta lomakkeen ulkoasusta saadaan yhteneväinen verkkokaupan visuaalisen ilmeen kanssa.