MyCashflow'n kampanjoiden avulla voit luoda verkkokauppaan erityyppisiä alennuksia.

Voit luoda kampanjoiden avulla useita erilaisia alennuksia:
  • Tuotealennukset, jotka koskevat valitsemiasi tuotteita
  • Kiinteä alennusrivi, jonka avulla asiakas saa alennuksen tilaamistaan tuotteista tai koko tilauksen loppusummasta
  • Ilmaiset toimitukset valituille toimitustavoille mahdollisen minimisumman kanssa

Kampanjoiden lisäksi voit luoda verkkokauppaan alennuksia käyttämällä alennuskuponkeja ja lahjakortteja (kokeellinen ominaisuus).

Verkkokauppasi käynnissä olevat kampanjat on listattu verkkokaupan hallintatyökalun Tuotteet-sivun vasemman palstan Kampanjat-kohdassa.

Kaikki kampanjat, mukaan lukien piilotetut tai loppuneet, näet painamalla Näytä kaikki -linkkiä.

Painamalla kampanjan nimeä saat näkyviin kampanjan tiedot, missä esitetään yhteenveto kampanjasta ja listataan kampanjaan mahdollisesti kuuluvat tuotteet.

Kampanjat verkkokaupan julkisella puolella

Jos olet luonut kampanjalle oman kampanjasivun, kampanja näytetään kampanjalistalla. MyCashflow'n oletusteemassa kampanjalista sijaitsee yläreunan navigaatiopalkissa.

MyCashflow'n oletusteemassa kampanjasivulla näytetään kampanjan tuotteet sekä tietoja itse kampanjasta.

Vaikka kampanjalla ei olisikaan omaa kampanjasivua, asiakkaalle näytetään tieto kampanjasta tuotteiden yhteydessä, jos kampanjan ehdot toteutuvat.

Kun asiakas tilaa tuotteen kampanjahinnalla, tästä näytetään tieto ostoskorissa ja kassalla. Lisäksi kampanja näytetään hallinnan tilaussivulla, kun käsittelet tilausta.