Oletusarvoisesti kampanjoiden tuotteita näytetään vain kampanjan omilla sivuilla. Joissakin tapauksissa saatat haluta kuitenkin tulostaa tietyn kampanjan tuotteita muuallakin – esimerkiksi verkkokaupan etusivulla.

Tämä onnistuu käyttämällä MyCashflow'n Interface-tageja. Tageja käytetään verkkokaupan teeman suunnitteluun, mutta niitä on mahdollista käyttää myös tekstikenttien sisällä – esimerkiksi tuotekuvauksissa.

MyCashflow'n oletusteemassa tuotteet tulostetaan kampanjasivuille käyttämällä {CampaignProducts}-tagia, joka tulostaa tuotteita vain kampanjanäkymässä{Campaign}-tagi sen sijaan tulostaa tuotteita missä tahansa näkymässä kampanjan ID-numeron perusteella.

Kampanjatuotteiden tulostaminen {Campaign}-tagin avulla

Alla olevassa esimerkissä tulostetaan kampanjan nimi ja kaikki kampanjatuotteet kampanjasta, jonka ID-numero on 123 (2. rivi). Voit käyttää tagin helper-attribuutin sisällä mitä tahansa tageja, jotka tulostavat kampanjan tietoja tai kampanjan tuotteita.

{Campaign(
  id: '123',
  helper: '{{
      {CampaignName}
      {CampaignProducts}
    }}'
)}

Voit kopioida annetun koodiesimerkin esimerkiksi etusivutuoteryhmäsi esittelytekstiin, ja korvata siitä ID-numeron haluamasi kampanjan ID-numerolla. Näin voit esittää valitun kampanjan tuotteita ja tietoja verkkokaupan etusivulla.

ID-numeron saat helpoiten selville avaamalla haluamasi kampanjan muokkauslomakkeen hallintatyökalussa, ja katsomalla id-muuttujan selaimen osoiteriviltä.