Tässä artikkelissa esitellään MyCashflow'n uudistetut alennuskampanjat.

Lähetä meille palautetta uusista kampanjatyökaluista.

Uudet kampanjat ovat vielä kehitysvaiheessa, ja niihin lisätään aktiivisesti uusia ominaisuuksia. Jos toivoisit jonkin asian toimivan eri tavalla, kerro meille asiasta esimerkiksi hallintatyökalun chat-toiminnon avulla.

Tutustu tarvittaessa myös vanhojen alennuskampanjoiden ohjeisiin.

Osta X maksa Y -kampanjat

Voit luoda verkkokauppaan kampanjoita, joissa asiakas voi esimerkiksi valita 3 tuotetta ostoskoriin ja saada niistä 1:n maksutta. Valituista tuotteista edullisin on aina ilmainen.

Kun asiakas on valinnut tuotteet, alennuksen arvo näkyy ostoskorissa ja kassalla tilauksen hintatietojen yhteydessä.

Osta X maksa Y -kampanjat ovat saatavilla alkaen MyCashflow Pro -paketista.

Kampanjan luominen

Näin luot verkkokauppaan Osta X maksa Y -kampanjan:

1. Mene hallintatyökalun sivulle Tuotteet.
  2. Avaa pudotusvalikko vasemman reunan Lisää kampanja -painikkeen viereisestä nuolesta ja valitse Osta X maksa Y -kampanja.
  3. Täytä lomakkeelle kampanjan asetukset:
    • Nimi: Kampanjan nimi näkyy esimerkiksi valikossa ja kampanjasivun otsikkona sekä tilauksen ja ostoskorin tiedoissa.
    • Kampanjasivu: Voit luoda kampanjalle verkkokauppaan oman sivun, joka listaa kaikki kampanjaan kuuluvat tuotteet. Jos valitset kampanjasivun, voit määrittää myös lisäasetuksia:
      • Näytä aina valikossa: Kampanja näkyy verkkokaupassa vielä voimassaoloajan päätyttyä, kunnes poistat tai piilotat kampanjan.
      • Kampanjan esittely: Voit kirjoittaa kampanjalle valinnaisen esittelytekstin.
    • Alennuksen ehdot: Aseta tässä osiossa alennukseen oikeuttava tuotemäärä sekä maksutta saatavien tuotteiden määrä (esim. 3 tuotetta, joista 1 maksutta).
    • Käytössä versioilla: Versiot joissa kampanja on aktiivinen.
    • Aseta alkamis- ja päättymisaika: Valitsemalla tämän pääset määrittämään päivämäärät ja kellonajat, joiden mukaan kampanja aktivoituu sekä poistuu käytöstä.
    • Käytössä vain asiakasryhmillä: Voit valita asiakasryhmät, joille kampanja on suunnattu. Alennuksen saadakseen asiakkaan on oltava kirjautuneena sisään verkkokauppaan ja kuuluttava valittuun asiakasryhmään.
  4. Tallenna kampanjalomake.

Sinut ohjataan kampanjan tuotelistalle, missä voit lisätä kampanjaan tuotteita.

Tuotteiden lisääminen kampanjaan

Voit lisätä kampanjoihin yksittäisiä tuotteita tai kokonaisia tuoteryhmiä.

1. Valitse kampanja Tuotteet-sivun vasemmalta palstalta.

Kampanjan tiedot avautuvat.

2. Lisää kampanjaan haluamasi tuotteet:
    • Lisätäksesi yksittäisen tuotteen avaa Lisää tuote -valikko Kampanjan tuotteet -osion oikeasta yläkulmasta ja etsi tuote valikon tekstihakukentän avulla.
    • Lisätäksesi kokonaisen tuoteryhmän avaa Lisää tuoteryhmä -valikko, valitse tuoteryhmä ja paina valikon alareunan Lisää tuotteita -painiketta.

Kun lisäät kampanjaan kokonaisen tuoteryhmän, vain sillä hetkellä tuoteryhmään kuuluvat tuotteet lisätään kampanjaan. Jos myöhemmin muokkaat tuoteryhmää lisäten siihen tuotteita tai poistaen niitä, muutokset eivät välity automaattisesti kampanjaan.

Tuotteiden poistaminen kampanjoista

Voit poistaa kampanjasta tuotteita yksittäin tai tuoteryhmä kerrallaan.

1. Valitse kampanja Tuotteet-sivun vasemmalta palstalta.

Kampanjan tiedot avautuvat.

2. Poista kampanjasta tuote tai tuoteryhmä:
    • Poistaaksesi kampanjasta yksittäisen tuotteen paina Poista-linkkiä tuoterivin kohdalla.
    • Poistaaksesi kokonaisen tuoteryhmän avaa Lisää tuoteryhmä -valikko, valitse poistettava ryhmä ja paina valikon alareunan Poista tuotteita -painiketta.

Jos tuoteryhmän tuotteet ovat muuttuneet sen jälkeen, kun se lisättiin kampanjaan, vain lisäyshetkellä tuoteryhmään kuuluneet tuotteet poistuvat kampanjasta. Poista tarvittaessa jäljelle jäävät tuotteet yksittäin.

Kun olet poistanut tuotteen, se poistuu kampanjasivulta välittömästi. Jos tuotetta on tilattu kampanjahinnalla aiemmin, alennushinta pysyy tallessa tilauksilla.