Toimittajien tietoja käytetään verkkokaupan varastonhallinnan tehtävissä. Toimittajien tietoja ei näytetä lainkaan asiakkaille.

Toimittajan lisääminen

1. Paina Lisää toimittaja -painiketta hallintatyökalun Tuotteet-sivulla.

Toimittajatietolomake avautuu.

2. Anna toimittajasta kaikki tiedot, jotka tarvitset kauppasi varastonhallinnan tehtäviin. Lisää toimittaja painamalla Tallenna-painiketta.

Tuotteiden liittäminen toimittajiin

1. Tartu valitsemasi tuoterivin vasemmassa reunassa näkyvään -kuvakkeeseen.
  2. Raahaa tuoterivi haluamasi toimittajan kohdalle vasemman reunan toimittajalistalla.

Voit lisätä toimittajille myös kokonaisia tuoteryhmiä ja -merkkejä raahaamalla ne toimittajien kohdalle.

Tuotteiden poistaminen toimittajalta ja toimittajan vaihtaminen

Voit helposti poistaa tuotteita kauppasi toimittajien alta, jos toimittajat eivät esimerkiksi enää tarjoa kyseisiä tuotteita.

1. Valitse tuote muokattavaksi Tuotteet-sivun listalta painamalla Muokkaa tuotetta -linkkiä -kuvakkeen takaa. Kuvake tulee näkyviin, kun viet hiiren tuoterivin päälle.

Tuotelomake aukeaa.

2. Valitse tuotelomakkeen kohdan Ostohinta, tuotenumerot & toimittajan tiedot valikosta Toimittaja vaihtoehto Toimittaja.

Tuote poistuu kaikkien toimittajien alta.

Tässä valikossa voit myös vaihtaa tuotteen toimittajan haluamaksesi.

3. Muutos tulee voimaan kun tallennat tuotteen.