MyCashflow'ssa voit luoda verkkokauppaan bannereita, jotka tuovat sivuille väriä ja eloa. Usein bannerissa on isku- tai mainoslause ja sen taustana aiheeseen ja tyyliin sopiva kuva. Toisinaan bannerissa voi olla pelkkä kuva tai pelkkää tekstiä. Tässä osiossa käydään läpi bannerien hallinta verkkokaupassa.

Voit luoda ja muokata bannereita hallintatyökalun sivulla Sisällöt > Bannerit.

Katso ohjeet bannerien luomiseen.

Banneripaikat

Jotta voit näyttää verkkokaupassa bannereita, kaupan teemaan on luotava banneripaikkoja eli ennalta määrättyjä sijainteja, joissa määrittämäsi bannerit ja banneriryhmät näkyvät.

Banneripaikkojen luominen edellyttää kaupan teeman HTML/CSS/JavaScript -tiedostojen muokkaamista. Jos sinulla ei ole kokemusta näistä kielistä, ota asia puheeksi teeman suunnittelijan tai MyCashflow'n asiakaspalvelun kanssa.

Tutustu teemaoppaassa tarkemmin bannerien tageihin, joilla banneripaikat lisätään teemaan.

Luodaksesi banneripaikan lisää haluamaasi kohtaan kaupan teemassa Interface-tagi {Banners(name: 'koodi')}

Bannerit tai banneriryhmät sijoittuvat banneripaikoille koodinimensä tai ID-numeronsa perusteella. Katso tarkemmat ohjeet bannerien tulostamiseen.

Esimerkiksi oletusteeman etusivulla on kaksi valmista banneripaikkaa, jotka on korostettu kuvassa.

Lue lisää oletusteeman banneripaikoista.

Banneriryhmät

Bannerit on mahdollista luokitella yhteen banneriryhmissä. Yhden banneriryhmän bannerit näkyvät kaikki samalla banneripaikalla. Samalla banneripaikalla voivat näkyä useankin ryhmän bannerit.

Banneriryhmien avulla voit luoda esimerkiksi bannerikaruselleja, joissa bannerit vaihtuvat automaattisesti tietyn ajan kuluttua. Oletusteeman etusivulle on valmiiksi toteutettu bannerikaruselli.

Bannerikarusellien luominen edellyttää teeman HTML/CSS/JavaScript-tiedostojen muokkaamista.

Ohjeet bannerikarusellien laatimiseen löydät täältä.