Voit luoda MyCashflow'ssa asiakkaillesi lahjakortteja, joita voi käyttää tilauksen maksamiseen.

Tämä artikkeli käsittelee uudistettuja lahjakortteja, jotka ovat otettavissa käyttöön kokeellisena ominaisuutena.

Lahjakorttien uusi toteutus tulee korvaamaan vanhat Lahjakortti-tyyppiset alennuskupongit.

Tutustu tarvittaessa vanhoihin alennuskuponkeihin, jos et halua käyttää kokeellista ominaisuutta.

Uusien lahjakorttien käyttöönotto

Ennen kuin otat lahjakorttien kokeellista ominaisuutta käyttöön, varmista että kaikki verkkokaupan Lahjakortti-tyyppiset alennuskupongit tukevat uusia lahjakortteja:

1. Mene hallintatyökalun sivulle Tilaukset > Alennuskupongit.
  2. Etsi hakusuodatinten avulla kaikki Lahjakortti-tyyppiset alennuskupongit.
  3. Varmista että alennuskupongeilla ei ole käytössä seuraavia asetuksia:
    • Alennus:
      • vain tuotteiden maksamiseen tai
      • vain toimituskulujen maksamiseen
    • Minimitilaus

Voit tarvittaessa pyytää MyCashflow'n asiakaspalvelua muuttamaan kaikki verkkokaupan lahjakortit yhteensopiviksi uuden toteutuksen kanssa.

Kun vanhat lahjakortit on muutettu tukemaan uusia, voit ottaa uudet lahjakortit käyttöön:
  1. Mene sivulle Asetukset > Kokeelliset ominaisuudet.
  2. Ota käyttöön Uudistetut lahjakortit -ominaisuus.

Uudistetut lahjakortit ovat nyt käytettävissä verkkokaupassasi. Löydät lahjakorttien hallinnan sivulta Tilaukset > Lahjakortit.

Tutustu myös seuraaviin artikkeleihin:

Lahjakortit-sivu ja lahjakorttien tiedot

Tilaukset > Lahjakortit -sivulla näet listan verkkokaupan lahjakorteista.

Voit suodattaa lahjakortteja tekstihaun ja eri kriteerien perusteella. Painamalla Näytä hakusuodattimet -painiketta lahjakorttilistan yläpuolella saat käytettävissä olevat suodattimet esiin.

Kun avaat lahjakortin listalta, pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan lahjakortin asetuksia. Näet täällä myös tiedon kaikista tilauksista, joissa lahjakorttia on käytetty.