Voit luoda MyCashflow'ssa asiakkaillesi lahjakortteja, joita voi käyttää tilauksen maksamiseen.

Lahjakortit toimivat verkkokaupassa maksutapana:

• Asiakas voi käyttää maksamiseen useita eri lahjakortteja.
  • Lahjakortteja ei voi rajata koskemaan vain tiettyjä tuotteita, vaan ne kohdistuvat aina tilauksen loppusummaan.
  • Lahjakortin käyttö ei vähennä tilauksen loppusummaa (eikä veroja), vaan ainoastaan maksettavaa summaa.
  • Jos lahjakortin arvo riittää koko tilauksen maksamiseen, asiakkaan ei tarvitse valita maksutapaa.
  • Jos asiakkaalle jää maksettavaa, kun lahjakortti on käytetty, hän voi maksaa jäljelle jäävän summan haluamallaan verkkokaupan maksutavalla.
  • Verkkokaupassa on mahdollista käyttää lisäksi yhtä alennuskuponkia tai kampanjakoodia.
  • Jos lahjakortille jää arvoa maksun jälkeen, koodia voi käyttää kassalla uudestaan.

Lahjakortit-sivu ja lahjakorttien tiedot

Tilaukset > Lahjakortit -sivulla näet listan verkkokaupan lahjakorteista.

Voit suodattaa lahjakortteja tekstihaun ja eri kriteerien perusteella. Painamalla Näytä hakusuodattimet -painiketta lahjakorttilistan yläpuolella saat käytettävissä olevat suodattimet esiin.

Kun avaat lahjakortin listalta, pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan lahjakortin asetuksia. Näet täällä myös tiedon kaikista tilauksista, joissa lahjakorttia on käytetty.

Lahjakorttien raportit

Lahjakortit ovat maksutapoja, joten tieto lahjakorttien käytöstä sisältyy Maksut-raporttiin.

Jos haluat ladata raportin lahjakorttimaksuista, valitse raportin ainoaksi maksutavaksi Lahjakortti.

Lahjakorttituotteet

Voit myydä lahjakortteja oman verkkokauppasi tuotteina. Lahjakorttituotteiden hallintaan sekä niitä sisältävien tilausten käsittelyyn liittyy joitain erityispiirteitä.

Lue lisää lahjakorttituotteista.