MyCashflow'ssa voit merkitä tuotteita ristiinmyytäväksi eri kategorioissa. Näin voit esittää asiakkaille tuotteiden yhteydessä esimerkiksi samankaltaisia ja yhteensopivia tuotteita, mikä on kätevä myynninedistämiskeino.

Voit merkitä tuotteita ristiinmyytäväksi seuraavissa kategorioissa:

• Yhteensopivat
  • Samankaltaiset (kaksisuuntainen yhteys)
  • Lisävarusteet
  • Varaosat
  • Usein yhdessä ostetut tuotteet (lista muodostetaan automaattisesti)

Lue lisää oletusteeman ristiinmyyntilistoista.

Näin merkitset tuotteita ristiinmyytäväksi keskenään:

1. Valitse tuote hallintatyökalun Tuotteet-sivulta painamalla tuotteen nimeä tai kuvaa.

Tuotekortin Varasto-välilehti aukeaa.

2. Siirry tuotekortin Ristiinmyynti-välilehdelle.
  3. Etsi hakukentän avulla tuote, jonka haluat merkitä ristiinmyytäväksi muokattavan tuotteen kanssa.
  4. Merkitse haluttu tuote ristiinmyytäväksi painamalla hakutulosrivin oikeassa reunassa tarvittavaa ristiinmyyntilinkkiä.

Nyt valitsemasi tuotteet on merkitty ristiinmyytäväksi muokattavan tuotteen kanssa, ja ne näytetään kaupan teemaan lisätyillä ristiinmyyntilistoilla.

Ristiinmyytävät tuotteet oletusteemassa

MyCashflow'n oletusteemassa esitetään tuotesivulla yhteensopivia, samankaltaisia ja usein yhdessä ostettuja tuotteita.

Vara- ja lisäosille ei tällä hetkellä ole oletusteemassa omia sijaintejaan. Voit kuitenkin lisätä nämäkin ristiinmyynnit teemaan käyttämällä {SparePartProducts}- ja {AddOnProducts}-tageja.