Voit liittää tuotteita verkkokauppasi tuoteryhmiin kolmella tavalla, jotka on esitelty tässä artikkelissa.

Voit lisätä tuotteen useampaan tuoteryhmään ja tarvittaessa jättää tuotteita tuoteryhmien ulkopuolelle. Tuoteryhmien ulkopuolella olevat tuotteet eivät löydy verkkokaupan haun tai valikon kautta, mutta niihin pääsee suoran linkin kautta. Tuotteet voivat myös näkyä muilla tuotelistoilla, kuten myydyimmissä tuotteissa.

1) Raahaaminen Tuotteet-sivulla

1. Valitse haluamasi tuote Tuotteet-sivun tuotelistasta.

Etsi haluamasi tuotteet näkyviin käyttämällä tuotehakua.

2. Tartu hiirellä rivin vasemmassa reunassa näkyvään -kuvakkeeseen. Kuvake tulee näkyviin, kun viet hiiren rivin päälle.

Painamalla näppäimistön Ctrl + Shift -painikkeet pohjaan voit liittää tuotteen tuoteryhmään niin, että se poistetaan samalla kaikista muista tuoteryhmistä.

3. Raahaa tuote haluamasi tuoteryhmän päälle Tuoteryhmät-alueella.

2) Tuotelomakkeen käyttäminen

Voit liittää tuotteita tuoteryhmiin samalla kun lisäät tai muokkaat tuotteita verkkokaupassasi.

1. Tuotelomakkeen kohdassa Perustiedot voit valita tuotteelle tuoteryhmän.
  2. Tallenna tuote, ja tekemäsi muutokset toteutetaan.

Voit myöhemmin antaa tuoteryhmälle tarkemmat tiedot valitsemalla haluamasi tuoteryhmän Tuotteet-sivun Tuoteryhmät-kohdasta.

3) Tuotekortin käyttäminen

Voit lisätä tuotteen tuoteryhmiin tuotekortin oikean palstan Tuoteryhmät-kohdassa.

Valitse kaikki haluamasi tuoteryhmät valikosta. Uusi valikko lisätään aina kun valitset tuoteryhmän.

Kun olet liittänyt tuotteen tuoteryhmään haluamallasi tavalla, voit myös järjestellä tuotteet tuoteryhmässä haluamaasi järjestykseen.