Kun poistat tuotemerkin, se häviää verkkokaupastasi välittömästi. Tietoja ei ole mahdollista palauttaa.
Kaikilta tuotemerkin tuotteilta poistetaan tuotemerkki. Tuotteita itsessään ei kuitenkaan poisteta tuotemerkin poistamisen yhteydessä.
Voit poistaa tuotemerkin seuraavasti:
- Avaa tuotemerkki hallintatyökalun -sivun vasemman palstan Tuotemerkit-kohdasta.
- Paina -painiketta.
- Paina Poista-linkkiä tuotemerkin hallintalomakkeella otsikon alla.
