BitPay-palvelun avulla voit vastaanottaa maksuja bitcoineilla ja tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa ostoksensa mistä päin maailmaa tahansa ilman luottokorttia.

BitPay-laajennus poistuu käytöstä

Laajennusta ei ole mahdollista enää ottaa käyttöön, eikä uusien BitPay-palvelua käyttävien maksutapojen luominen ole enää mahdollista.

BitPayn toistuvaismaksut eivät ole tällä hetkellä tuettuja MyCashflow'ssa.

Tutustu BitPayn käyttohjeisiin.

Lue lisää BitPaysta verkkosivuillamme ›

Miten BitPay toimii?

Kun BitPay on käytössä verkkokaupassa, asiakas valitsee maksutavan kassalla tavalliseen tapaan.

Vahvistettuaan tilauksen asiakas siirtyy automaattisesti BitPayn maksusivulle, jossa hän syöttää ensin yhteydenottoon ja maksun palautukseen käytettävän sähköpostin. Tämän jälkeen asiakas siirtyy sivulle, jossa hän voi skannata maksun viivakoodin BitPay-sovelluksella tai siirtyä omaan Bitcoin-lompakkoonsa suorittamaan maksun.

Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksullista. Tutustu BitPayn sivuilla eri maksuratkaisuihin liittyviin kustannuksiin.

Asennus ja käyttöönotto

Ennen kuin voit ottaa maksutavan käyttöön, tarvitset tunnukset BitPay-palveluun. Voit tilata tunnukset täältä.

BitPayn käyttöönottoa varten tarvitset myös API-avaimen:

1. Kirjaudu sisään BitPay-palveluun osoitteessa https://bitpay.com/merchant-login.
  2. Mene sivulle Payment Tools » Legacy API Keys.
  3. Jos et ole vielä luonut API-avainta, paina + Add New API Key -painiketta.
  4. Kopioi API-avain.

Pidä API-avain tallessa ja luo seuraavaksi verkkokauppaan uusi maksutapa BitPayta varten:

1. Luo uusi maksutapa hallintatyökalun sivulla Asetukset > Maksutavat.
  2. Valitse maksupalveluksi BitPay.
  3. Täytä Kauppiasnumero-kenttään sähköpostiosoite, johon haluat BitPayn lähettävän palveluun liittyvät sähköposti-ilmoitukset.

BitPay lähettää ilmoituksia muun muassa onnistuneista maksuista tai virhetapahtumista.

4. Täytä Salainen avain -kenttään BitPayn API-avain, jonka kopioit aiemmin.
  5. Paina Jatka-painiketta.
  6. Määritä maksutavan asetukset.
  7. Testaa maksutapa.

Varmistaaksesi, että maksutapa näkyy kassalla ja toimii haluamallasi tavalla, tee testitilauksia eri toimitustavoilla ja eri versioissa.

Lue lisää maksutapojen testaamisesta.

8. Julkaise maksutapa avoimeen käyttöön.

Uusi maksutapa on oletusarvoisesti piilotettuna (tällöin se ei näy verkkokaupan asiakkaille ja on hallintatyökalun Maksutavat-listassa harmaana). Maksutapa julkaistaan aktivoimalla Näytä valituissa kauppaversioissa -asetus maksutapasivun otsikon alla.