PayPal on suosittu maailmanlaajuinen verkkomaksupalvelu, jonka avulla asiakkaasi voivat maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa.

Laajennuksen avulla saat verkkokauppaan seuraavat ominaisuudet:

• Helppokäyttöinen ja nopea verkkomaksu PayPal-käyttäjille
  • Luottokorttimaksut
  • Maksujen tilan tarkistaminen suoraan verkkokaupan hallinnasta

Lue lisää PayPalista verkkosivuillamme ›

MyCashflow'ssa asiakkaiden ja kauppiaan väliset maksutiedot välitetään turvallisesti PayPal REST API -rajapinnan kautta, mikä mahdollistaa myös maksun tilan tarkistamisen verkkokaupan hallinnasta.

PayPalin käyttäminen MyCashflow'ssa vaatii Premier- tai Business-tason PayPal-tilin.

Suosittelemme uuden PayPal REST -palvelun käyttöä

Mikäli verkkokaupassasi on käytössä vanha PayPal Express -palvelu, suosittelemme että vaihdat uudempaan REST-versioon.

Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksullista. Maksuista veloitetaan 1,9 –3,4 % tilauksen summasta sekä kiinteä 0,35 € transaktiomaksu. Palvelussa ei ole aloitus- tai kuukausimaksuja.

Asennus ja käyttöönotto

Voidaksesi käyttää PayPalia MyCashflow-verkkokauppasi maksutapana, tarvitset maksujen vastaanottamista varten verkkokaupallesi Premier-tai Business-tason PayPal-tilin.

Jos luot tilin yrityksellesi tai tarvitset tiliin useamman käyttäjän, Business-tili on kannattavin valinta.

PayPal otetaan käyttöön verkkokaupassa seuraavasti:

• Luo PayPalin kehittäjäsivustolla verkkokaupallesi uusi rajapintasovellus.
  • Kopioi rajapintasovelluksen tunnukset.
  • Luo verkkokaupan hallinnassa uusi maksutapa ja liitä kopioimasi tunnukset maksutavan asetuksiin.

Aloita luomalla uusi PayPal App -rajapintasovellus:

1. Kirjaudu PayPal-tunnuksillasi developer.paypal.com -sivustolle ja avaa Dashboard > My Apps & Credentials sivun vasemmasta reunasta.

Tutustu myös PayPalin omiin ohjeisiin sovellusten hallinnasta.

2. Luo uusi sovellus painamalla Create App -painiketta.
  3. Anna sovellukselle nimi ja valitse PayPal-kehittäjätili, joka liitetään sovellukseen.

Voit nimetä sovelluksen esimerkiksi verkkokauppasi mukaan.

Kun olet syöttänyt tiedot, paina Create App -painiketta.

Kun olet luonut sovelluksen, saat näkyviin sen tiedot.

4. Tarkista että sovelluksen tiedoissa on App feature options -kohdassa valittuna vaihtoehto Accept Payments.

Ilman tätä asetusta sovelluksesi ei voi vastaanottaa maksuja PayPal-tilillesi.

5. Avaa sivun oikeasta yläkulmasta Live-välilehti, ja kopioi itsellesi Client ID ja Secret -tunnukset.

Tarvitset nämä tunnukset MyCashflow'n hallinnassa kun luot uuden maksutavan PayPalia varten.

Mikäli käytössäsi ei ole Premier- tai Business-tason PayPal-tili, tarvitsemasi tunnukset eivät ole näkyvissä rajapintasovelluksen tiedoissa.

Näet tällöin vain sovelluksen testaamiseen käytettävät Sandbox-tunnukset, joita ei voi käyttää maksunvälitykseen.

Kun olet luonut rajapintasovelluksen, voit ottaa PayPalin käyttöön verkkokaupassa:

1. Luo MyCashflow'n hallinnassa uusi maksutapa ja valitse maksupalveluksi PayPal REST (live).
  2. Syötä kopioimasi PayPal-livetunnukset maksutavan asetuksiin:
    • KauppiasnumeroClient ID
    • Salainen avainSecret

Varmista että kopioit oikeat tunnukset

Jos PayPal ei ala toimia verkkokaupassa, tarkista että kopioit tunnukset rajapintasovelluksen Live-näkymästä.

Sandbox-tunnuksia ei voi käyttää maksunvälitykseen.

Katso myös PayPalin omat ohjeet Live-tunnuksien hankkimiseen.

3. Määritä maksutavan muut asetukset ja tallenna maksutapa lopuksi.

Muista myös asettaa maksutapa näkyville valituissa versioissa.

Nyt PayPal on käytössä verkkokaupan kassalla. Testaa vielä PayPal-maksutapasi toimivuus itse esimerkiksi 0,10 € maksulla.