PayPal on suosittu maailmanlaajuinen verkkomaksupalvelu, jonka avulla asiakkaasi voivat maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa.

Laajennuksen avulla saat verkkokauppaan seuraavat ominaisuudet:

• Helppokäyttöinen ja nopea verkkomaksu PayPal-käyttäjille
  • Luottokorttimaksut
  • Maksujen tilan tarkistaminen suoraan verkkokaupan hallinnasta

Lue lisää PayPalista verkkosivuillamme ›

MyCashflow'ssa asiakkaiden ja kauppiaan väliset maksutiedot välitetään turvallisesti PayPal REST API -rajapinnan kautta, mikä mahdollistaa myös maksun tilan tarkistamisen verkkokaupan hallinnasta.

PayPalin käyttäminen MyCashflow'ssa vaatii Premier- tai Business-tason PayPal-tilin.

Suosittelemme uuden PayPal REST -palvelun käyttöä

Mikäli verkkokaupassasi on käytössä vanha PayPal Express -palvelu, suosittelemme että vaihdat uudempaan REST-versioon.

Asennus ja käyttöönotto

Voidaksesi käyttää PayPalia MyCashflow-verkkokauppasi maksutapana, tarvitset maksujen vastaanottamista varten verkkokaupallesi Premier-tai Business-tason PayPal-tilin.

Jos luot tilin yrityksellesi tai tarvitset tiliin useamman käyttäjän, Business-tili on kannattavin valinta.

PayPal otetaan käyttöön verkkokaupassa seuraavasti:

• Luo PayPalin kehittäjäsivustolla verkkokaupallesi uusi rajapintasovellus.
  • Kopioi rajapintasovelluksen tunnukset.
  • Luo verkkokaupan hallinnassa uusi maksutapa ja liitä kopioimasi tunnukset maksutavan asetuksiin.

Aloita luomalla uusi PayPal App -rajapintasovellus:

1. Kirjaudu PayPal-tunnuksillasi developer.paypal.com -sivustolle.
  2. Mene sivulle Dashboard > My Apps & Credentials.
  3. Valitse Live sivun otsikon alta.
  4. Luo uusi sovellus painamalla Create App -painiketta.
  5. Anna sovellukselle nimi.

Voit nimetä sovelluksen esimerkiksi verkkokauppasi mukaan.

Kun olet syöttänyt tiedot, paina Create App -painiketta.

Kun olet luonut sovelluksen, saat näkyviin sen tiedot.

6. Tarkista että sovelluksen tiedoissa on valittuna asetus Accept Payments.

Ilman tätä asetusta et voi vastaanottaa maksuja PayPalin kautta.

7. Kopioi itsellesi sovelluksen Client ID ja Secret -tunnukset.

Tarvitset nämä tunnukset MyCashflow'n hallinnassa kun luot uuden maksutavan PayPalia varten.

Mikäli käytössäsi ei ole Premier- tai Business-tason PayPal-tili, tarvitsemasi tunnukset eivät ole näkyvissä rajapintasovelluksen tiedoissa.

Näet tällöin vain sovelluksen testaamiseen käytettävät Sandbox-tunnukset, joita ei voi käyttää maksunvälitykseen.

Kun olet luonut rajapintasovelluksen, voit ottaa PayPalin käyttöön verkkokaupassa:

1. Luo uusi maksutapa hallintatyökalun sivulla Asetukset > Maksutavat.
  2. Valitse maksupalveluksi PayPal REST (live).
  3. Syötä kopioimasi PayPal-livetunnukset maksutavan asetuksiin:
    • KauppiasnumeroClient ID
    • Salainen avainSecret

Varmista että kopioit oikeat tunnukset

Jos PayPal ei ala toimia verkkokaupassa, tarkista että kopioit tunnukset rajapintasovelluksen Live-näkymästä.

Sandbox-tunnuksia ei voi käyttää maksunvälitykseen.

Katso myös PayPalin omat ohjeet Live-tunnuksien hankkimiseen.

4. Paina Jatka-painiketta.
  5. Määritä maksutavan asetukset.
  6. Testaa maksutapa.

Varmistaaksesi, että maksutapa näkyy kassalla ja toimii haluamallasi tavalla, tee testitilauksia eri toimitustavoilla ja eri versioissa.

Lue lisää maksutapojen testaamisesta.

7. Julkaise maksutapa avoimeen käyttöön.

Uusi maksutapa on oletusarvoisesti piilotettuna (tällöin se ei näy verkkokaupan asiakkaille ja on hallintatyökalun Maksutavat-listassa harmaana). Maksutapa julkaistaan aktivoimalla Näytä valituissa kauppaversioissa -asetus maksutapasivun otsikon alla.

Nyt PayPal on käytössä verkkokaupan kassalla. Voit testata PayPalin toimivuuden suorittamalla maksun