Voit määrittää kaupan asetuksissa tuotelistoja sekä kaupan toimintoja ja ulkoasua koskevia asetuksia.

Löydät kaupan asetukset hallintatyökalun sivulta Asetukset > Kaupan asetukset.

Tuotelistan asetukset

Vaatimukset tuotelistan asetuksien käyttöön:

• Verkkokaupassa on oltava käytössä vähintään Basic-paketti.
  • Verkkokaupan teeman pitää tukea tuotesuodattimia (katso ohjeet tuen toteuttamiseen).

Tuen lisäämiseksi on käytettävä HTML/CSS-kieliä ja MyCashflow'n Interface-merkkausta. Jos teeman muokkaaminen ei ole sinulle tuttua, ota yhteyttä teeman suunnittelijaan tai MyCashflow'n asiakaspalveluun.

• Kaupan asetukset vaikuttavat vain tuotesuodattimia tukeviin tuotelistoihin (listoihin, jotka on luotu {Products}-tagin avulla).
  • Tuotteiden oletusjärjestys: Määrittää järjestyksen, jossa tuotteet näkyvät tuotelistoilla oletusarvoisesti.

Kaikki valikon vaihtoehdot ovat aina asiakkaiden valittavissa.

• Valittavissa olevat rajaukset: Määrittää tuotteiden hintaan ja saatavuuteen perustuvia rajauksia tuotelistoille. Saatavilla ovat seuraavat rajaukset:
    • Alennuksessa
    • Normaalihintaiset
    • Saatavilla
    • Heti varastossa
    • Ennakkotilattavat

Rajaukset näkyvät tuotelistojen suodattimien yhteydessä omana valikkonaan. Jos tuotesuodattimia ei ole lisätty verkkokaupan teemaan, asetus ei tee mitään.

• Laske myyntimäärät ajalta: Aika päivissä, jonka perusteella myyntimäärän mukaan järjestettävät listat muodostuvat (toimii yhdessä Tuotteiden oletusjärjestys -valikon kanssa). Esim. arvolla 7 tuotteet järjestellään viimeisen viikon myyntimäärien perusteella.
  • Saatavilla olevat tuotteet: Määrittää näytetäänkö tuotelistoilla vain ostettavia tuotteita vai myös varastosta loppuneita.

Markkinointilupien asetukset

• Markkinointilupien kerääminen: Määrittää kerätäänkö luvat sähköposti- tai tekstiviestimarkkinointiin verkkokaupan kassalla ja rekisteröitymislomakkeessa.

Interface-asetukset

• Salli MyCashflow-mainostagin käyttö: Jos kaupan teemassa on käytössä {MyCashflowTextAd}-tagi, asetus määrittää, näkyykö verkkokaupan footerissa teksti Voimanlähteenä MyCashflow - Perusta menestyvä verkkokauppa.

Varastotuotteen ominaisuuksien asetukset

• Tuotteen oletustoimitusaika: Yleinen arvio siitä, kuinka monen päivän kuluttua tuotteita voidaan toimittaa, jos ne ovat loppuneet varastosta. Tällä asetuksella on merkitystä vain siinä tapauksessa, että toimitusaikaa ei ole asetettu tuote- tai variaatiokohtaisesti tuotekortin Varasto-välilehdellä.