Voit määrittää kaupan asetuksissa tuotesuodattimia käyttävien tuotelistojen sisällön ja järjestelyn.

Löydät kaupan asetukset hallintatyökalun sivulta Asetukset > Kaupan asetukset.

Vaatimukset kaupan asetuksien käyttöön:

• Verkkokaupassa on oltava käytössä Tuotesuodattimet-ominaisuus.
  • Tuotesuodattimien on oltava tuettu verkkokaupan teemassa (katso tarvittaessa ohjeet tuen lisäämiseen).

Tuen lisääminen edellyttää HTML/CSS-kielten ja MyCashflow'n Interface-merkkauksen käyttämistä. Jos teeman muokkaaminen ei ole sinulle tuttua, ota yhteyttä teeman suunnittelijaan tai MyCashflow'n asiakaspalveluun.

• Kaupan asetukset vaikuttavat vain tuotesuodattimia tukeviin tuotelistoihin (listoihin, jotka on luotu {Products}-tagin avulla).

Saatavilla olevat asetukset

Kaupan asetuksissa voit määrittää seuraavat asetukset:

Tuotelistan asetukset

• Tuotteiden oletusjärjestys: Määrittää järjestyksen, jossa tuotteet näytetään tuotelistoilla oletusarvoisesti.

Kaikki valikon vaihtoehdot ovat aina asiakkaiden valittavissa.

• Tuotemäärä yhdellä sivulla: Sivulla oletuksena näytettävien tuotteiden määrä.

Jos tuotteita on enemmän kuin valittu määrä, tuotelista jaetaan useille sivuille.

• Laske myyntimäärät ajalta: Aika päivissä, jonka perusteella myyntimäärän mukaan järjestettävät listat muodostetaan (toimii yhdessä Tuotteiden oletusjärjestys -valikon kanssa). Esim. arvolla 7 tuotteet järjestellään viimeisen viikon myyntimäärien perusteella.
  • Saatavilla olevat tuotteet: Määrittää näytetäänkö tuotelistoilla vain ostettavia tuotteita vai myös varastosta loppuneita.

Markkinointilupien asetukset

• Markkinointilupien kerääminen: Määrittää kerätäänkö luvat sähköposti- tai/ja tekstiviestimarkkinointiin verkkokaupan kassalla ja rekisteröitymislomakkeessa.