Jos olet tähän mennessä käyttänyt kaupankäyntiisi jotain toista verkkokauppaohjelmistoa, mutta haluaisit vaihtaa MyCashflow'hun, voit tuoda verkkokauppasi tietoja muista palveluista MyCashflow'n järjestelmään.

Tuotavia tietoja voivat olla muun muassa:

• Tuotteiden tiedot ja tuoteryhmät
  • Tiedostot, kuten tuotekuvat
  • Asiakkaat
  • Tilaukset

Tuomalla vanhat tietosi MyCashflow'hun säästät paljon aikaa ja vaivaa ohjelmiston vaihdon aikana.

Monissa verkkokauppaohjelmissa käytetään tietoja, jotka eivät ole saatavilla MyCashflow'ssa. Kaiken tiedon siirtäminen palvelusta toiseen ei siis välttämättä onnistu.

Tuonnin toteutus

Tietojen siirto palveluiden välillä voidaan toteuttaa usealla tavalla:

• Usein verkkokauppaohjelmissa on vientitoiminto (Export), jolla verkkokaupasta voi ladata tietoa esimeriksi CSV-, XML- tai XLS-muodossa. Monien ohjelmien vientitiedostoja on mahdollista tuoda MyCashflow'hun tähän tarkoitukseen luotujen skriptien avulla.
  • Siirto on mahdollista suorittaa myös tietokannan varmuuskopioinnin avulla, jos saamme pääsyn verkkokaupan tietokantapalvelimelle.
  • On myös mahdollista, että verkkokauppapalvelun tarjoaja voi pyynnöstä toimittaa verkkokaupan sisältöjä halutussa muodossa. Kysy asiasta tarvittaessa palveluntarjoajaltasi.

Jos haluat tuoda tietoja muista verkkokauppapalveluista, ilmoita asiasta MyCashflow'n asiakaspalveluun. Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian, ja ilmoitamme onnistuuko tietojen tuominen mainitsemastasi ohjelmasta.

Tietojen tuominen muista verkkokauppapalveluista voidaan toteuttaa räätälöitynä projektina, koska kaikista verkkokauppaohjelmista ei voi ladata tietoa muodossa, joka MyCashflow'ssa toimisi sellaisenaan.

Mistä palveluista tietoja voi tuoda?

Palveluumme on tuotu tietoja muun muassa seuraavista palveluista:

• Shopify
  • WooCommerce
  • Valmiskauppa
  • OsCommerce
  • CloverShop
  • Magento
  • Vilkas

Listalla on mainittu vain joitakin esimerkkejä. Kysy asiakaspalvelustamme, onko tuominen käyttämästäsi verkkokauppaohjelmasta mahdollista.

Ohjelmistojen päivittyessä niistä ladattava tieto saattaa muuttua, joten emme voi taata, että voimme tuoda tietoja kaikista ohjelmista, joista joskus olemme suorittaneet tuonteja.