MultiSafepay on Alankomaiden johtava verkkomaksuprosessoija ja erinomainen valinta maksutavaksi käydessäsi kansainvälistä kauppaa Euroopassa.

Myydessäsi esimerkiksi Saksaan, Alankomaihin, Itävaltaan yms. on MultiSafepay erinomainen, kuluttajille tuttu valinta tarjoten laajan valikoiman paikallisia, hyväksi todettuja maksutapoja.

Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksullista. Palvelun hinta koostuu avaus-, kuukausi- ja transaktiomaksuista, jotka vaihtelevat volyymin ja käytettävien maksutapojen mukaan. Pyydä tarjous MultiSafepay'n sivuilla.

MultiSafepayn tukemat maksutavat

• MasterCard / Maestro
  • Visa
  • DIRECTebanking
  • Dutch iDEAL
  • Belgium Mister Cash
  • German Giropay
  • Tilisiirto
  • Direct Debit (Hollanti)

Lahjakortit:

• E-bon
  • Fijncadeau
  • Nationale Erotiekbon
  • Webshop Giftcard
  • BabyGiftCard

Käyttöönotto

1. Tilaa itsellesi haluamasi MultiSafepayn palvelu.
  2. Luo uusi maksutapa, ja valitse sen maksupalveluksi MultiSafepay.
  3. Syötä Kauppiastunnus- ja Salainen avain -kenttiin MultiSafepayn Account ID, Site ID ja Site Code seuraavan mallin mukaan:
    • KauppiastunnusAccount ID-Site ID (esim. 90084071-6181)
    • Salainen avainSite Code (esim. 424231)
  4. iDeal-kohdasta MultiSafepayssa löydät Issue simulator -toiminnon, jolla voit testata onnistuvaa maksua. Edellä käsitellyt tunnukset ovat testitunnukset.