Oletuksena kaikki hinnat ja summat esitetään euroissa verkkokaupassa, tilausdokumenteilla ja raporteilla. Voit kuitenkin vastaanottaa maksuja eri valuutoilla käyttäen Klarnan maksupalveluja. MyCashflow sisältää myös laajennuksen hintojen esittämiselle eri valuutoilla.

MyCashflow-verkkokauppojen oletusvaluutta on euro, jolla esitetään kaikki hinnat ja summat

MyCashflow'n toiminta on kuitenkin helposti laajennettavissa: Klarnan maksutavoilla voit vastaanottaa maksuja eri valuutoilla ja Valuuttamuunnin-laajennuksella voit näyttää tuotteiden hinnat eri valuutoilla verkkokaupassa.

Hintojen esittäminen eri valuutoissa

Voit esittää verkkokauppasi tuotteiden hinnat eri valuutoilla ottamalla käyttöön maksuttoman, sisäänrakennetun Valuuttamuunnin-laajennuksen.

Laajennuksen avulla voit esittää hinnat euron lisäksi seuraavilla valuutoilla:
  • Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhami (AED)
  • Australian dollari (AUD)
  • Bulgarian leva (BGN)
  • Kanadan dollari (CAD)
  • Tšekin koruna (CZK)
  • Tanskan kruunu (DKK)
  • Englannin punta (GBP)
  • Kroatian kuna (HRK)
  • Unkarin forintti (HUF)
  • Japanin jeni (JPY)
  • Norjan kruunu (NOK)
  • Puolan złoty (PLN)
  • Romanian leu (RON)
  • Venäjän rupla (RUB)
  • Ruotsin kruunu (SEK)
  • Yhdysvaltain dollari (USD)

Valuuttamuuntimen avulla vain näytetään hinnat verkkokaupassa eri valuutoilla, mutta maksut itse välitetään euroissa.

Asiakkaasi näkevät verkkokaupan kassalla siitä kertovan ilmoituksen, jossa näytetään myös maksettava summa euroissa. Myös tilausvahvistuksessa sekä ladattavassa kuitissa hinnat esitetään euroissa.

Voit valita käytetäänkö valuuttojen välisiin muunnoksiin EKP:n päivän kurssia vai itse määrittämääsi kiinteää kurssia.

Valuuttavalikko

Valuuttamuuntimen ollessa käytössä verkkokaupassa näytetään valuuttavalikko, josta kävijät voivat valita hintojen valuutan.

Valuuttamuunnin tuo myös versioiden asetuksiin uuden Version oletusvaluutta -asetuksen. Tämän avulla voit valita versiolle valuutan, joka on oletuksena valittuna valuuttavalikossa.

Maksujen vastaanottaminen eri valuutoilla

Asiakkaasi voivat maksaa eri valuutoilla, jos verkkokaupassasi on käytössä joku seuraavista MyCashflow'hun integroidusta palveluista:
  • Klarna Checkout, joka tukee seuraavia valuuttoja:
    • Euro (EUR)
    • Sveitsin frangi (CHF)
    • Tanskan kruunu (DKK)
    • Englannin punta (GBP)
    • Norjan kruunu (NOK)
    • Ruotsin kruunu (SEK)
    • Yhdysvaltain dollari (USD)
  • Klarna Payments, joka euron lisäksi tukee Ruotsin kruunua (SEK).

Tilauksen lopullinen valuutta määrittyy toimitusmaan mukaan, ei kauppaversion oletusvaluutan mukaan.

Asiakkaalle lähetettävissä tilaussähköposteissa ja -dokumenteissa summat näytetään euroissa asiakkaan valitsemasta valuutasta riippumatta.

Valuutta tilauksilla ja maksutapahtumilla

Asiakkaan valitsema valuutta näytetään tilaustiedoissa tilaussivulla. Valuutan kurssi tilauksen teon aikana taas näytetään maksutapahtuman tiedoissa, joihin pääset sivuilta Tilaukset > Maksutapahtumat tai tilaussivun Maksutapahtumat-valikon kautta.

Lisäksi, jos tilaus on maksettu toisella valuutalla kuin euro käyttäen Klarna Payments tai Klarna Checkout -palvelua, tiedot käytetystä valuuttakurssista näytetään myös maksutapahtuman tiedoissa tilaussivun oikean palstan Maksutapahtumat-valikossa.

Tilauksella käytettyä valuuttaa ei huomioida verkkokaupan raporteissa, vaan niiden kaikki summat esitetään aina euroissa.