Kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin on mahdollista liittää oma verkko-osoite. Voit tilata kauttamme uuden verkkotunnuksen tai liittää oman verkkotunnuksesi MyCashflow-verkkokauppaasi.

Oletusarvoisesti kaikkien MyCashflow-verkkokauppojen verkko-osoitteet ovat muotoa https://KAUPANNIMI.mycashflow.fi. Oletusosoite sisältää ilmaisen SSL-salauksen, joten oletusosoitteen kautta voit aina kirjautua verkkokaupan hallintatyökaluun salatun yhteyden välityksellä.

Voit liittää myös omaan verkkotunnukseesi SSL-salauksen. Voit tilata kauttamme uuden sertifikaatin, tai käyttää omaasi, jos omistat sellaisen.

Lue lisää SSL-salauksen käyttämisestä.

Uuden verkkotunnuksen rekisteröinti

Voit rekisteröidä uuden verkkotunnuksen MyCashflow'n verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella. Tällöin verkkotunnus luodaan MyCashflow'n ylläpidettäväksi.

Alla näet eri verkkotunnusten hinnat MyCashflow'n kautta tilattuina.

VerkkotunnusHinnat
.fi30 € / vuosi, 80 € / 3 vuotta, 130 € / 5 vuotta
.com30 € / vuosi
.net30 € / vuosi
Muut

alk. 30 € / vuosi

Sähköpostipalvelut omalle verkkotunnukselle

60 € / käyttäjä / vuosi

Kaikki hinnat alv 0 %.

Oman verkkotunnuksen liittäminen verkkokauppaan

Voit liittää oman, aiemmin hankkimasi verkkotunnuksesi MyCashflow-kauppaasi kahdella eri tavalla:

Verkkotunnuksen ohjaaminen

Oman verkkotunnuksesi ohjaaminen MyCashflow-kauppaan voi olla hyödyllistä, jos haluat esimerkiksi liittää MyCashflow'n osaksi olemassa olevaa verkkosivuasi. Tällä tavoin voit jättää sähköpostipalvelusi ja verkkosivusi muut osat ennalleen.

Verkkotunnuksen ohjaus on ilmainen palvelu. Tilaa verkkotunnuksen ohjaus.

Verkkotunnuksen siirtäminen MyCashflow'n ylläpidettäväksi

Verkkotunnus voidaan siirtää myös kokonaan MyCashflow'n ylläpidettäväksi vaihtamalla sen nimipalvelimiksi MyCashflow'n nimipalvelimet. Tällöin verkkotunnukseen liitetyt palvelut – kuten sähköpostit tai mahdolliset aliverkkotunnusohjaukset – täytyy luoda uudelleen MyCashflow'n nimipalvelimille. MyCashflow tekee kaikki tarvittavat muutokset verkkotunnuksen nimipalveluihin verkkotunnuksen liittämiseksi verkkokauppaan.

MyCashflow'n nimipalvelinten käyttäminen on maksullinen lisäpalvelu, joka kustantaa 20 € / vuosi / verkkotunnus (alv 0 %).

MyCashflow voi hoitaa myös verkkotunnusten uusimisen, jolloin verkkotunnuksesta laskutetaan kerran vuodessa MyCashflow'n kuukausimaksun yhteydessä.

Tilaa verkkotunnuksen siirto.

Verkkotunnuksen ottaminen käyttöön

Kun olet tilannut verkkotunnuksen tai ohjannut vanhan verkkotunnuksesi osoittamaan MyCashflow-verkkokauppaasi, verkkotunnus on otettava käyttöön. Tämä tapahtuu asettamalla haluttu osoite jonkin kauppaversion URL-osoitteeksi.

1. Avaa haluamasi kauppaversion asetukset sivulla Ulkoasu > Versiot > [Versio].
  2. Syötä verkko-osoite version asetusten URL-osoite-kenttään.

Jos annat osoitteen, jota ei ole rekisteröity, tai joka ei osoita MyCashflow'n palvelimille, näet varoituksen. Voit ohittaa varoituksen rastittamalla kohdan Ohita nimipalveluiden tarkistus.

Varmista tällöin, että antamasi osoitteen DNS-asetukset ovat kunnossa. Jos et ole varma asiasta, ota yhteyttä MyCashflow'n asiakaspalveluun.

3. Muista tallentaa version asetukset tehtyäsi muutoksia.

Monikielisten kauppojen verkkotunnukset

Jos verkkokaupasta on useita kauppaversioita, on viisainta asettaa ne toimimaan joko omina verkkotunnuksinaan tai yhden tunnuksen aliverkkotunnuksina. Kaupan suomenkielinen osoite voi tällöin olla esimerkiksi https://kauppa.yritys.fi ja englanninkielinen https://shop.yritys.fi.

Voit luoda uusia kauppa- ja kieliversioita hallintatyökalun Ulkoasu > Versiot -sivulla. Määrittele kauppaversion asetuksissa verkkotunnus, jonka kautta asiakkaat pääsevät kauppaversioon.

Jos samaan verkkokauppaan osoittaa useita verkkotunnuksia, asiakkaalle näytettävä kieli ja kaupan teema määritellään verkkotunnuksen ja kauppaversion asetusten perusteella.

Verkkotunnukset testauksen aikana

Voit luoda esimerkiksi teeman suunnittelun ajaksi kauppaasi maksuttoman aliverkkotunnuksen muodossa http://ALIVERKKOTUNNUS.KAUPANNIMI.mycashflow.fi, jossa voit rauhassa testata luomaasi teemaa ennen sen julkaisua. Tällöin sinun kannattaa myös sulkea kehittämiseen käyttämäsi kauppaversio tilapäisesti.

Voit käyttää aliverkkotunnuksia myös esimerkiksi sisällön kääntämisen aikana.

Aliverkkotunnuksien määrää ei ole rajoitettu, mutta voit käyttää yhden kauppaversion kanssa vain yhtä aliverkkotunnusta kerrallaan.

Ulkoasun testaaminen eri verkkotunnuksessa

1. Luo ensin nykyisestä teemahakemistostasi kopio kaupan tiedostohakemistoon hallintatyökalun sivulla Ulkoasu > Tiedostoselain.
  2. Jos verkkokaupallasi ei vielä ole omaa kaupan teemaa, voit ladata itsellesi MyCashflow'n oletusteeman muokattavan kopion teeman kehityspohjaksi.
  3. Luo uusi kauppaversio ja määrittele sen verkkotunnus muodossa ALIVERKKOTUNNUS.KAUPANNIMI.mycashflow.fi

Tällöin saat testaamiseen käyttämäsi aliverkkotunnuksen suoraan käyttöön kauppaversiossa ilman lisätoimenpiteitä.

4. Valitse teemaksi ottamasi kopio teemakansiosta.
  5. Valitse verkkokaupan tai uuden kieliversion kieli.
  6. Tallenna asetukset lopuksi.

Nyt voit kehittää uutta ulkoasua luomaasi teemakansioon ja näet muutokset osoitteessa ALIVERKKOTUNNUS.KAUPANNIMI.mycashflow.fi. Kun ulkoasu on valmis käyttöönotettavaksi, mene tuotantoversion asetuksiin ja päivitä se käyttämään uutta teemaa.