Tässä artikkelissa käydään läpi maksutapojen kopioiminen hallintatyökalussa. Maksutavan kopioinnin avulla voit esimerkiksi helposti luoda maksutapoja, joilla on samanlaiset asetukset, mutta eri maksupalvelu.

Näin kopioit maksutavan:

1. Mene hallintatyökalun sivulle Asetukset > Maksutavat.
  2. Avaa maksutapa vasemman reunan valikosta.
  3. Paina maksutavan tietojen oikeassa yläkulmassa Kopioi-painiketta.

Maksupalvelun valintaikkuna avautuu.

4. Valitse maksutavalle tarvittaessa eri maksupalvelu.
  5. Syötä maksupalvelun kauppiasnumero ja salainen avain, jos kyseessä on jokin verkkomaksupalvelu.

Maksupalvelujen ohjeista saat selville mistä löydät kunkin palvelun tarvittavat tunnukset.

6. Paina Jatka-painiketta.

Verkkokauppaan luodaan uusi Copy of [Maksutavan nimi] -maksutapa, jolla on samat asetukset kuin alkuperäisellä.

7. Nimeä maksutapa uudelleen ja muuta tarvittaessa muita maksutavan asetuksia.
  8. Julkaise maksutapa

Valitse maksutapalomakkeen kohdassa Käytössä versiossa versiot, joissa maksutapa on käytössä. Aseta tämän jälkeen maksutapa näkyviin maksutavan tiedoissa kohdassa Näytä valituissa kauppaversioissa.

9. Testaa maksutapa.

Varmistaaksesi, että maksutapa näkyy kassalla ja toimii haluamallasi tavalla, tee testitilauksia eri toimitustavoilla ja eri versioissa.

Lue lisää maksutapojen testaamisesta.