Asiakkaiden on mahdollista jakaa ja lähettää verkkokaupassasi luomiaan ostoskoreja. Tätä toimintoa voi käyttää myös ostoskorien tallentamiseen: jaettavalle ostoskorille luodaan oma URL-osoite, jonka asiakas voi tallentaa itselleen ja palata myöhemmin ostoskoriinsa luodun linkin kautta.

Ostoskorien jakaminen edellyttää, että ominaisuus on toteutettu verkkokauppasi teemassa. MyCashflow'n oletusteemaan ominaisuus on lisätty valmiiksi.

Katso tai välitä suunnittelijallesi tarvittaessa ohjeet ostoskorin jakamisen toteuttamiseen.

Oletusteemassa jakaminen ja lähettäminen tehdään ostoskorinäkymässä painikkeilla Jaa linkki ostoskoriin ja Lähetä ostoskori sähköpostiin:

Räätälöitävien tuotteiden ja tuotepakettien jakaminen ei ole tuettu.