Tässä artikkelissa neuvotaan useiden tuotteiden poistaminen kerralla.

Tuotteiden poistamista ei ole mahdollista peruuttaa vahvistamisen jälkeen. Tuotteiden tiedot poistuvat lopullisesti.

Poistettujen tuotteiden palauttaminen on maksullinen palvelu, joka on mahdollista vain viikon ajan tuotteen poistamisen jälkeen. Tiedustele tarvittaessa tuotteiden palauttamisesta MyCashflow'n asiakaspalvelusta.

Näin voit poistaa useita tuotteita kerralla:

1. Mene hallintatyökalun Tuotteet-sivulle.
  2. Suodata ensin sivulle näkyviin halutut tuotteet.

Voit suodattaa tuotelistalla näkyviä tuotteita käyttämällä listan yläpuolella olevaa hakukenttä ja suodatinvalikkoa tai avaamalla haluamasi tuoteryhmän tai -merkin vasemmalta palstalta.

3. Valitse halutut tuotteet Tuotteet-sivun listalta:
    • Yksittäiset tuotteet: ruksaa tuotenimen vieressä oleva ruutu.

• Kaikki sivulla olevat tuotteet: ruksaa tuotelistan ylhäällä oleva ruutu.

• Voit valita myös muilla tuotelistan sivuilla olevia tuotteita vaihtamalla sivua. Muilla sivuilla valitsemasi tuotteet pysyvät valittuina.

4. Paina Poista valitut tuotteet -painiketta.
  5. Vahvista tuotteiden poistaminen painamalla Poista tuotteet pysyvästi -painiketta.

Kun poistat tuotteen, sen kaikki tuotekuvat ja niiden pienennökset poistetaan automaattisesti (paitsi jos samat kuvatiedostot ovat käytössä muilla tuotteilla).