MyCashflow'hun kuuluu asetus, jonka avulla voit näyttää tuotteiden hinnat verottomina verkkokaupassa. Asetuksen käyttö vaatii, että sille on tuki kaupan teemassa, minkä toteuttaminen käydään läpi tässä artikkelissa.

Jos käytät verkkokaupassa MyCashflow'n sisäistä oletusteemaa, sinun ei tarvitse muokata teeman tiedostoja.

Toteutettaessa verottomien hintojen tukea verkkokaupan hallinnassa otetaan käyttöön halutulla versiolla verottomien hintojen asetus ja lisätään version teemaan tuki asetuksen käytölle.

1/5 Rajoitteet

Verottomien hintojen asetus ei toimi tulosteteemoissa. Jos haluat näyttää niissä hinnat verottomina, sinun on lisättävä kaikille niissä käytetyille hintatageille includetax: false -attribuutti.

2/5 Verottomien hintojen käyttöönotto

Verottomien hintojen näyttäminen kaupassa toimii versiokohtaisen Näytä hinnat ilman arvonlisäveroa ‑asetuksen avulla, jonka löydät verkkokaupan hallintatyökalusta avaamalla version muokattavaksi hallinnan sivulla Ulkoasu > Versiot.

Katso käyttöoppaasta tarkemmat ohjeet asetuksen käyttöönottoon.

3/5 Verottomien hintojen teema-asetuksen käyttöönotto

Kun verottomien hintojen asetus on päällä verkkokaupassa, voit lisätä sille tuen verkkokaupan teemassa.

Toteuta verottomien hintojen asetukselle teematuki lisäämällä teeman asetuksiin <Settings>-kohtaan <VatFree supported="true"/>-asetus. Varmista myös, että yhdelläkään teeman hintoja esittävistä tageista ei ole käytössä includetax-attribuuttia.

<?xml version="1.0"?>
<Theme>
  ...
  <Features>
    <VatFree supported="true"/>
  </Features>
  ...
</Theme>

Katso tarvittaessa myös ohjeet teema-asetuksien käyttöön.

4/5 Jälleenmyyjäversion räätälöinti

Kun teematuki on toteutettu, voit käyttää myös {Helper}-tagin case: 'VatFreePricing'-attribuuttia lisätäksesi teemaan sisältöä, joka näkyy vain, jos versiossa verottomat hinnat ovat käytössä.

Tämä mahdollistaa jälleenmyyjäversioiden laajemman räätälöinnin koodin tasolla (jos teemaeditorin tarjoamat mahdollisuudet eivät ole riittävät).

Esimerkiksi alla haetaan teemassa vain verottomiin versioihin helpers/b2b-content.html-niminen tiedosto:

{Helper(
    case: 'VatFreePricing'',
    file: 'helpers/b2b-content'
)}

5/5 Vanhan teeman päivittäminen käyttämään verottomuusasetusta

Jos verkkokaupassa on käytössä teema, johon aiemmin on toteutettu verottomat hinnat käyttämällä hintatagien includetax: false -attribuuttia, voit siirtyä käyttämään uutta asetusta seuraamalla yllä annettuja ohjeita ja poistamalla tämän jälkeen attribuutin käytöstä kaikilla hintatageilla.