Sähköpostiviesti joka voidaan lähettää asiakkaalle, kun hänen maksunsa on vahvistettu.

Kuvaus

Tärkeää: MyCashflow'n teemajärjestelmää uudistettiin sähköpostipohjien osalta.

Teeman sähköpostipohjat erotetaan jatkossa sähköpostiteemaksi, jolle luodaan oma teemakansio kaupan tiedostohakemistoon.

Lue lisää uudistuksesta ja tutustu myös sähköpostiteemojen ohjeisiin.

Viesti ei ole käytössä, jos tilauksen maksutapa käyttää jotain verkkomaksupalvelua.

Sivupohjassa viestin tekstisisältö tulostetaan käyttämällä {OrderEmailMessage}-tagia.

Maksuvahvistus pitää aina lähettää manuaalisesti hallinnan tilaussivun kohdassa Lähetä sähköposti-ilmoitus.

Sivupohjan ominaisuudet

Sivupohjan sijainti
/themes/email/THEME/order/payment-confirmation.html
Sivupohjan URL
Sähköposti-ilmoituksilla ei ole URL-osoitetta
Asetettu näkyvyys
tilaus

Toteutus oletusteemassa

MyCashflow'n oletusteema ei sisällä tätä sivupohjaa.