Sähköpostiviesti, joka voidaan lähettää asiakkaalle muistutuksena avoimesta maksusuorituksesta.

Kuvaus

Tärkeää: MyCashflow'n teemajärjestelmää uudistettiin sähköpostipohjien osalta.

Teeman sähköpostipohjat erotetaan jatkossa sähköpostiteemaksi, jolle luodaan oma teemakansio kaupan tiedostohakemistoon.

Lue lisää uudistuksesta ja tutustu myös sähköpostiteemojen ohjeisiin.

Sivupohjassa viestin tekstisisältö tulostetaan käyttämällä {OrderEmailMessage}-tagia.

Muistutusviesti on aina lähetettävä manuaalisesti hallinnan tilaussivun kohdassa Lähetä sähköposti-ilmoitus.

Muistutusviestin käyttäminen on hyödyllistä, jos tilaukseen on lisätty tuotteita, jotka laskutetaan erikseen laskulla, jonka summa on tilaukselta auki ja muu tilaus on maksettu.

Myös MyCashflow'n sisäänrakennetun Ennakkomaksu-maksupalvelun kanssa sivupohjan käyttö on hyödyllistä.

Jos verkkokaupassa on käytössä Paytrailin maksulinkki-palvelu, sivupohjan on hyvä sisältää myös lista tilauksen maksutapahtumista.

Sivupohjan ominaisuudet

Sivupohjan sijainti
/themes/email/THEME/order/payment-notification.html
Sivupohjan URL
Sähköposti-ilmoituksilla ei ole URL-osoitetta
Asetettu näkyvyys
tilaus

Toteutus oletusteemassa

subject: '{OrderEmailTitle}'

{{> header }}

<wrapper class="Primary">
	<spacer size="10"></spacer>
	<container class="Block">
		<h1>{OrderEmailTitle}</h1>
		<p>
			{{> greeting }}
			{%EmailTextPaymentNotification}
		</p>
		{PaymentMethodInstructions(
			before: '<p>',
			after: '</p>'
	</container>
	<spacer size="20"></spacer>
</wrapper>

<wrapper class="Primary">
	<container>
		<row class="NoMargin">
			<columns>
				<strong>{%PaymentReference}</strong><br/>
				{OrderPaymentReference}
			</columns>
			<columns>
				<strong>{%OrderOpenTotal}</strong><br/>
				{OrderOpenTotal}
			</columns>
			<columns>
				<strong>{%PaymentMethod}</strong><br/>
				{OrderPaymentMethod}
			</columns>
		</row>
	</container>
	<spacer size="20"></spacer>
</wrapper>

{{> toolbox }}
{{> order-contents }}
{{> order-details }}
{{> contact }}
{{> footer }}