Sivupohjat, joita käytetään sähköpostikampanjoiden ja uutiskirjeiden muodostamiseen.

Kuvaus

Tärkeää: MyCashflow'n teemajärjestelmää uudistettiin sähköpostipohjien osalta.

Teeman sähköpostipohjat erotetaan jatkossa sähköpostiteemaksi, jolle luodaan oma teemakansio kaupan tiedostohakemistoon.

Lue lisää uudistuksesta ja tutustu myös sähköpostiteemojen ohjeisiin.

Sähköpostikampanjoiden sivupohjat ovat käytössä vain Sähköpostimarkkinonti -laajennuksen ollessa asennettuna.

Jos lähetät sähköpostikampanjan Campaign Monitorin kautta, et voi käyttää MyCashflow-teemassa laadittuja sähköpostipohjia. Määritä tällöin myös sähköpostikampanjan ulkoasu Campaign Monitorissa.

Kaikki /emails/newsletter/-kansiossa sijaitsevat HTML-tiedostot ovat valittavissa sähköpostikampanjan luontilomakkeella kohdassa Template-tiedosto:

Oletusarvoisesti käytössä on valmis sivupohja/emails/newsletter/default.html. Kaikki samaan kansioon luomasi sivupohjat tulevat valittaviksi automaattisesti sähköpostikampanjan luonnin yhteydessä.

Sähköpostipohjien CSS-tyylit kannattaa määritellä itse sivupohjatiedostossa, koska kaikki sähköpostiohjelmat eivät käsittele <link>-tagin avulla sivulle liitettyjä tyylitiedostoja.

Sivupohjan ominaisuudet

Sivupohjan sijainti
themes/email/THEME/newsletter/default.html
Sivupohjan URL
Ei osoitetta
Asetettu näkyvyys
uutiskirje

Hyödyllisiä tageja

Toteutus oletusteemassa

subject: '{NewsletterSubject}'

{{> newsletter-toolbox }}
{{> header }}

<wrapper class="Primary">
	<spacer size="10"></spacer>
	<container class="Block">
		<h1>{%Hi} {NewsletterName}</h1>
		{NewsletterMessage}
	</container>
	<spacer size="20"></spacer>
</wrapper>

{{> promote-hotpicks }}
{{> promote-newproducts }}
{{> contact }}
{{> footer }}