Kun asiakas rekiströityy asiakkaaksi verkkokauppaan, hänelle voidaan lähettää siitä vahvistussähköposti.

Kuvaus

Tärkeää: MyCashflow'n teemajärjestelmää uudistettiin sähköpostipohjien osalta.

Teeman sähköpostipohjat erotetaan jatkossa sähköpostiteemaksi, jolle luodaan oma teemakansio kaupan tiedostohakemistoon.

Lue lisää uudistuksesta ja tutustu myös sähköpostiteemojen ohjeisiin.

Jos teema ei sisällä tätä sivupohjaa, rekisteröitymisen vahvistusviestiä ei lähetetä.

Sivupohjan ominaisuudet

Sivupohjan sijainti
/themes/email/THEME/customer/registered.html
Sivupohjan URL
Sähköpostipohjilla ei ole omaa osoitetta
Asetettu näkyvyys

Hyödyllisiä tageja

Toteutus oletusteemassa

layout: plain

{Helper(file:'emails/simple')}