MyCashflow-verkkokauppojen tuottamat virhe- ja onnistumisilmoitukset.

Ilmoitukset tulostetaan teemassa käyttämällä {Notifications}-tagia.

Ilmoitusryhmät

RyhmätunnusKuvaus
AccountAsiakastiliin liittyvät ilmoitukset
CartOstoskoriin liittyvät ilmoitukset, esim. ilmoitus tuotteen lisäämisestä ostoskoriin
ShippingToimitustavan valintaan liittyvät ilmoitukset
PaymentMaksutavan valintaan liittyvät ilmoitukset
CheckoutKassalla näytettävät ilmoitukset, kuten virheellisistä syötteistä aiheutuneet virheet
CouponAlennuskupongin käytöön liittyvät ilmoitukset, esim. ilmoitus virheellisestä kuponkikoodista
SearchVerkkokaupan hakuun liittyvät ilmoitukset

Yksittäiset ilmoitukset

Alla olevassa taulukossa on listattu kaikki mahdolliset ilmoitukset, kuvaus niiden sisällöstä ja kontekstista sekä sanakirjakoodi, jolla ilmoituksen tulostaman sisältö löytyy sanakirjatyökalusta.

Usein ilmoitukset on vaivattomampaa tulostaa sivulla ryhmittäin, koska yksittäisiä ilmoituksia on hyvin suuri määrä.

Ilmoitustunnus ja -ryhmäTilanneSanakirjakoodi
UnexpectedError (kaikki)Odottamaton virhe, joka ei kuulu mihinkään tiedossa olevista virhekategorioista.UnexpectedError
LoginRequired (Account)Asiakas yrittää päästä sivulle tai suoritaa toimintoa, joka vaatii kirjautumisen verkkokauppaan.LoginRequired
LoginExpired (Account)Asiakas yrittää päästä verkkokaupassa kirjautumista vaativalle sivulle, mutta hänen kirjautumisensa on vanhentunut.LoginExpired
AccountUnauthorized (Account)Asiakas yrittää päästä sivulle, jota hänellä ei ole oikeutta katsoa edes sisäänkirjautuneena.AccountUnauthorized
AccountApplicationPending (Account)Asiakas on rekisteröitynyt verkkokauppaan, ja ylläpitäjän on hyväksyttävä hänen tilinsä.AccountApplicationPending
LoginSuccessful (Account)Asiakas kirjautuu onnistuneesti sisään verkkokauppaan.LoginSuccessful
LoginFailed (Account)Asiakkaan kirjautuminen verkkokauppaan epäonnistuu.ErrorLoginFailed
LogoutSuccessful (Account)Asiakas kirjautuu ulos verkkokaupasta.LogoutSuccessful
CustomerInformationUpdated (Account)Asiakas on päivittänyt omat tietonsa verkkokaupan asiakasrekisterissä.EditContactInfoSuccess
CustomerAddressDeleted (Account)Asiakas on poistanut toimitusosoitteen asiakastililtään.CustomerAddressDeleted
PasswordChanged (Account)Näytetään salasanan vaihtamisen yhteydessä.PasswordHasBeenChanged
PasswordInvalid (Account)Näytetään salasanan vaihtamisen yhteydessä, jos asiakas antaa salasanan virheellisessä muodossa.ErrorPasswordIsWrong
PasswordMismatch (Account)Näytetään salasanan vaihtamisen yhteydessä, jos uusi salasana ei täsmää vahvistuskentässä ja ensimmäisessä syötekentässä.ErrorPasswordsDoesntMatch
ResetPasswordEmailSent (Account)Asiakkaalle on onnistuneesti lähetetty salasanan palautuslinkki.ForgotPasswordEmailSent
ResetPasswordSuccess (Account)Salasana on palautettu onnistuneesti.ResetPasswordSuccess
ResetPasswordFailed (Account)Salasanan palautus on epäonnistunut jostain syystä.ResetPasswordFailed
EmailSubscribed (Account)Asiakas liittyy sähköpostilistalle.NewsletterSubscribed
EmailSubscribeFailed (Account)Asiakkaan liittyminen sähköpostilistalle epäonnistuu.NewsletterSubscribeFailed
EmailUnsubscribed (Account)Asiakas poistuu sähköpostilistalta.NewsletterUnsubscribed
EmailUnsubscribeFailed (Account)Sähköpostilistalta poistuminen epäonnistuu.NewsletterUnsubscribeFailed
SmsSubscribed (Account)Asiakas liittyy SMS-listalle.SmsSubscribed
SmsSubscribeFailed (Account)Liittyminen SMS-listalle epäonnistuu.SmsSubscribeFailed
SmsUnsubscribed (Account)Asiakas poistuu SMS-listalta.SmsUnsubscribed
SmsUnsubscribeFailed (Account)Poistuminen SMS-listalta epäonnistuu.SmsUnsubscribeFailed
CartEmpty (Cart)Ostoskorissa ei ole tuotteita.ShoppingCartIsEmpty
CartUpdated (Cart)Ostoskorin sisältö päivitetään (tuotteita lisätään tai poistetaan).ShoppingCartUpdated
CartProductAdded (Cart)Tuotteen lisääminen ostoskoriin onnistuu.ShoppingCartAddSuccess
CartProductFailed (Cart)Tuotteen lisääminen ostoskoriin epäonnistuu (yritetään lisätä puutteellisin tiedoin, esim. jos ei ole valittu variaatiota).ShoppingCartAddFailed
CartProductFailedQuantity (Cart)Yhden tuotteen tilattavan määrän muuttaminen ostoskorissa epäonnistuu.ShoppingCartAddFailedQuantity
CartProductRemoved (Cart)Tuote poistetaan ostoskorista.ShoppingCartRemoved
CartThresholdError (Cart)Näytetään aina ostoskorissa, kun minimitilaussumma ei ylity, eikä voida siirtyä kassalle.MinimumOrderLimitNotification
CartProductOutOfStock (Cart)Näytetään kun ostoskoriin lisätty tuote on loppunut varastosta.CartProductOutOfStock
CartProductDeliveryTime (Cart)Jälkitoimitus (tuotetta ei saatavilla) ja toimitusaika on asetettu.CartProductDeliveryTime
CartProductDeliveryExtended (Cart)Jälkitoimitus ja toimitusaikaa ei ole asetettu.CartProductDeliveryExtended
CartProductDiscontinued (Cart)Tuotteen saatavuusaika on päättynyt.CartProductDiscontinued
CouponCodeError (Cart, Checkout)Syötettiin virheellinen tai käytetty kuponkikoodi.CheckoutErrorCouponCode
CouponThresholdError (Cart)Minimitilaussumma ei ylity, kun asiakas syöttää kuponkikoodin.MinimumCouponLimitNotification
ShippingGeneralError (Shipping)Toimitustavan valinta epäonnistuu jostain syystä.CheckoutErrorShippingMethod
PaymentGeneralError (Payment)Maksutavan valinta epäonnistuu jostain syystä.CheckoutErrorPaymentMethod
PaymentVerificationError (Payment)Asiakas palaa maksupalvelusta niin, että on keskeyttänyt maksamisen valitsemassaan maksupalvelussa.CheckoutPaymentConfirmationFailed
CustomerBillingAddressError (Checkout)Asiakastietojen osoitteessa on jokin virhe.CheckoutErrorCustomerInformation
CustomerShippingAddressError (Checkout)Toimitusosoitteessa on jokin virhe.CheckoutErrorCustomerInformation
TermsError (Checkout)Asiakas yrittää vahvistaa tilauksen hyväksymättä toimitusehtoja.CheckoutYouHaveToAgreeTerms
CampaignCodeActivated (Coupon)Asiakkaan syöttämä kampanjakoodi on aktivoitu.CampaignCodeActivated
CouponCodeActivated (Coupon)Asiakkaan syöttämä kuponkikoodi on aktivoitu.CouponCodeActivated
SearchNoResults (Search)Näytetään kun hakutuloslista on tyhjä.SearchNoResults
SearchFallbackNotification (Search)Näytetään kun maksullisten kauppojen hakukoneessa on vika, ja käyttöön otetaan yksinkertaistettu haku.SearchFallbackNotification