Tässä artikkelissa käydään läpi teknologiat ja menetelmät, joiden teeman suunnittelussa on hyvä olla hallussa.

MyCashflow-teema on mahdollista toteuttaa kokonaisuudessaan käyttämällä HTML-merkkausta ja CSS-tyylejä.

HTML-tiedostoihin noudetaan sisältöä verkkokaupasta käyttämällä teemajärjestelmän Interface-tageja. Tagit ovat MyCashflow-ohjelman omia komentoja, joilla tulostetaan valmiita verkkokaupan komponentteja, kuten tuotteiden tietoja, painikkeita, lomakkeita ja muita käyttöliittymäelementtejä.

Teeman toteuttaminen siis ei edellytä minkään palvelinpuolen ohjelmointikielen osaamista tai tietokantojen kanssa työskentelyä.

Katso myös kattavampi esittely teemajärjestelmän periaatteista.

Tämän oppaan ohella sinun on hyvä käyttää jotain HTML/CSS/JS-referenssimateriaalia.

Esimerkiksi Mozilla Developer Network on erinomainen tietolähde verkkoteknologioille.