Sähköposti, jonka avulla voidaan ilmoittaa asiakkaalle, että hänen tilauksensa on noudettavissa.

Kuvaus

Tärkeää: MyCashflow'n teemajärjestelmää uudistettiin sähköpostipohjien osalta.

Teeman sähköpostipohjat erotetaan jatkossa sähköpostiteemaksi, jolle luodaan oma teemakansio kaupan tiedostohakemistoon.

Lue lisää uudistuksesta ja tutustu myös sähköpostiteemojen ohjeisiin.

Ilmoitus lähetetään automaattisesti, kun tilaus pikakäsitellään. Jos tilaus käsitellään manuaalisesti, viesti on lähetettävä erikseen tilaussivun Lähetä sähköposti-ilmoitus-kohdasta.

Tätä viestipohjaa käytetään vain tilauksilla, joilla on Nouto-tyyppinen toimitustapa.

Sivupohjan ominaisuudet

Sivupohjan sijainti
/themes/email/THEME/order/ready-for-pickup.html
Sivupohjan URL
Sähköposti-ilmoituksilla ei ole URL-osoitetta
Asetettu näkyvyys
tilaus

Voit sijoittaa sivupohjan myös kansioon /themes/EMAIL/order/shipping, jolloin viesti lähetetään myös toimitusosoitteessa määriteltyyn sähköpostiosoitteeseen.

Toteutus oletusteemassa

MyCashflow'n oletusteema ei sisällä tätä sivupohjaa.