Tällä sivulla käydään läpi uuden sähköpostiteeman luominen.

Suosittelemme käyttämään MyCashflow'n uutta oletussähköpostiteemaa oman sähköpostiteeman pohjana.

Oletussähköpostiteema sisältää monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka nopeuttavat räätälöintiä ja oman teeman suunnittelua:

• SASS-tyylit
  • Foundation for Emails
  • Responsiivinen design
  • Perusteellisesti testattu eri laitteilla ja sähköpostiohjelmilla

Näin luot oman sähköpostiteeman:

1. Jos sähköpostiteemojen kansiota themes/email ei ole vielä olemassa, luo se kaupan tiedostohakemistoon.
  2. Luo sähköpostiteeman kansio sijaintiin themes/email/TEEMANNIMI.
  3. Luo sähköpostiteemalle asetustiedosto themes/email/TEEMANNIMI/theme.xml.
  4. Sijoita sähköpostiteeman kansioon kaikki tarvittavat sähköpostipohjat.

Katso myös lista sähköpostipohjista ja niiden sijainneista sähköpostiteemassa.

Yksikään sähköpostipohja ei ole pakollinen. Kaikki puuttuvat tiedostot korvataan sähköpostiteeman asetustiedostossa määritellyn vaihtoehtoisen teeman vastaavilla sivupohjilla.

Jos asetustiedostossa ei ole määritetty vaihtoehtoista sähköpostiteemaa, käytetään aina tilalla MyCashflow'n vanhan oletussähköpostiteeman (MyCashflow 2012) tiedostoja.

Lopuksi sinulla on toimiva pohja uudelle sähköpostiteemalle.