MyCashflow'ssa tilauksella käytettävissä olevat toimitustavat valikoidaan automaattisesti tiettyjen kriteerien perusteella.

Nämä on selitetty alla:

• Tuotteiden pakettikoot: Toimitustavoille valitaan aina sallitut pakettikoot, joiden perusteella toimitustapa näytetään tilauksen yhteydessä kassalla. Jos kaikkien tilauksessa olevien tuotteiden pakettikoot ovat sallittuna toimitustavalla, toimitustapa näytetään kassalla.
  • Tilattavien tuotteiden yhteispaino: Jotta toimitustapa voi olla käytössä tilauksella, sen suurimman painorajan on ylitettävä tilauksessa olevien tuotteiden yhteispaino.
  • Asiakkaan toimitusmaa: Toimitustavat on mahdollista määrittää maakohtaisesti. Jos asiakkaan kassalla valitsema toimitusmaa on toimitustavalla sallittuna, toimitustapa on asiakkaan käytettävissä.
  • Asiakasryhmä: Toimitustavat voivat olla rajattuna vain tiettyjen asiakasryhmien käyttöön, jolloin asiakkaan on kirjauduttava sisään, ennen kuin näkee kassalla toimitustavat, jotka on rajattu hänen asiakasryhmänsä käyttöön.

Kaikki toimitustavat, jotka täyttävät tilauksen kohdalla edellä mainitut kriteerit, näytetään kassalla asiakkaan tehdessä tilausta.

Toimitustapoja ei ole mahdollista määritellä tuote- tai tuoteryhmäkohtaisesti, vaan tilaukselle sopivat toimitustavat päätellään aina automaattisesti yllä lueteltujen kriteerien perusteella.

Jos useampi toimitustapa täyttää yllä luetellut kriteerit ja näytetään kassalla, valitaan oletusarvoisesti toimitustavaksi Asetukset > Toimitustavat -sivun ylimmäinen (tai järjestyksessä ensimmäinen sopiva) toimitustapa. Tämän perusteella lasketaan ostoskorissa toimituskulut, ennen kuin asiakas on valinnut itse kassalla toimitustapaa.