Tulostaa tilauskommentin, kun tilaus on jätetty.

Kuvaus

Kommentti voidaan asettaa {CheckoutAcceptTerms}-tagin tulostamalla lomakkeella.

Ennen tilauksen jättämistä kommentti voidaan tulostaa {CartComment}-tagilla.

Syntaksi

{OrderComments(
    from: string,
    helper: string,
    limit: int,
    start: int
)}

Näkyvyys

Toimii näkyvyydessä: tilaus

Näkyvyyshelper-attribuutissa: tilauskommentti

Vaadittu näkyvyys on aina asetettu seuraavissa sivupohjissa:

Sivupohjat
Kiitos tilauksesta -sivu
Tilausvahvistus
Toimitusvahvistus
Toimitus viivästyy -ilmoitus
Valmis noudettavaksi -ilmoitus
Maksuvahvistus
Odotamme maksuasi -muistutus
Tilaus on peruttu -ilmoitus
Kuitti
Lähetyslista
Osoitekortti

Attribuutit

from:

Määrittää lähteen, josta kommentit tulostetaan.

Sallitut arvot:

• 'order': tulostetaan asiakkaan jättämä kommentti (oletusarvo)

Tämä kommentti voidaan asettaa esimerkiksi {CheckoutAcceptTerms}-tagin lomakkeella.

• 'admin': tulostetaan verkkokaupan ylläpitäjän jättämät kommentit
helper:

Määrittää yksittäisen listaelementin sisällön ja tulostusmuodon.

Sallitut arvot: Interface- ja HTML-merkkaus, joka määrittää tulostuksen merkkauksen ja sisällön.

helper-attribuuttia on mahdollista käyttää kahdella tavalla:

• voit kirjoittaa halutun merkkauksen suoraan attribuutin arvoksi tai
  • voit antaa attribuutin arvoksi viittauksen tiedostoon, joka sisältää halutun merkkauksen.

Anna viittaus suhteessa teeman juurihakemistoon.

Katso myös helper-attribuutin tarkemmat käyttöohjeet.

limit:

Asettaa tulostettavalle listalle enimmäispituuden.

Sallitut arvot: kokonaisluvut

start:

Määrittää kohdan, josta kommentteja lähdetään tulostamaan.

Sallitut arvot: kokonaisluvut

Attribuuttia kannattaa käyttää esimerkiksi silloin, kun halutaan tulostaa viimeisin kommentti erillään muista.

Varmista että antamasi arvo sopii listalle. Jos kommentteja on esim. 6, et voi antaa attribuutille arvoa 7.

Ota myös huomioon, että listan indeksi alkaa nollasta, eli arvolla 0 tulostaminen aloitetaan listan ensimmäisestä kommentista.