Bannereita ja niiden osia tulostavat tagit.

Bannerien tagien avulla teemaan luodaan banneripaikkoja, eli ennalta määrättyjä sijainteja, joissa näytetään bannereita.

Esimerkiksi lisäämällä teemaan {Banners}-tagin oheisen esimerkin mukaan, voit luoda banneripaikan ryhmälle, jonka koodinimi on 'frontpage':

{Banners(
    name: 'frontpage'
)}

Nyt kaikki frontpage-ryhmään sijoitetut bannerit näytetään tällä banneripaikalla.

Banneripaikat voidaan CSS:n ja JavaScriptin avulla muotoilla hyvin monin tavoin. Voit esimerkiksi luoda bannerikaruselleja, joissa ryhmän bannerit vaihtuvat automaattisesti määrätyin väliajoin.