Tulostaa toimitusehtojen hyväksymisvalinnat, kommenttikentän sekä tilauksen vahvistuspainikkeen.

Kuvaus

Tagi tulostaa myös linkin verkkokaupan toimitusehtoihin osoitteessa /terms/.

Voit tulostaa erillisen kommenttikentän ja tilauskommentin myös käyttämällä {CartComment}-tagia. Näin voit liittää kommenttikentän myös ostoskoriin.

Asiakkaan jätettyä tilauksen kommentti voidaan tulostaa käyttämällä {OrderComments}-tagia.

Toimitusehdot voidaan asettaa joko hallintatyökalun sivulla Asetukset > Yleiset asetukset tai omalla sisältösivullaan.

Lue lisää toimitusehtojen laatimisesta eri tavoilla.

Syntaksi

{CheckoutAcceptTerms(
    ajax: boolean,
    notifications: boolean
)}

Näkyvyys

Tagia on syytä käyttää lähinnä monisivuisen kassan esikatselusivulla ja yhden sivun kassalla.

Kun käytät tagia yhden sivun kassalla, muista sulkea tagi <div>- tai <fieldset>-elementtiin, jolle annat id:ksi tagin nimen.

Attribuutit

ajax:

Asettaa tagin palauttamaan joko koko sivun tai vain tuottamansa sisällön vastauksena AJAX-pyyntöön, kun lomake lähetetään JavaScriptin avulla.

Sallitut arvot:

• true: Palautetaan vain tagin tuottama sisältö.
  • false: Palautetaan koko sivu (oletusarvo).
notifications:

Määrittää tulostetaanko toimitusehtoja koskevat ilmoitukset.

Tagi tulostaa 'TermsError'-ilmoituksen sisällön.

Sallitut arvot: true/false. Oletusarvo true.